Αναδρομικά συνταξιούχων: Παράταση της υποβολής αιτήσεων κληρονόμων

Μοιραστειτε το

Παράταση της υποβολής αιτήσεων κληρονόμων των συνταξιούχων για τα αναδρομικά στον e-EΦΚΑ έως τις 21/12/2020 ανακοινώθηκε σήμερα Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου.

Ομαλά εξελίσσεται η υποβολή των αιτήσεων των κληρονόμων των θανόντων συνταξιούχων για την επιστροφή των μειώσεων της περιόδου Ιούνιος 2015-Μάιος 2016. Μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί στον e-ΕΦΚΑ 183.028 αιτήσεις που αντιστοιχούν σε 137.047 αποβιώσαντες συνταξιούχους.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κληρονόμων, η Διοίκηση του e-EΦΚΑ αποφάσισε την ολιγοήμερη παράταση της προθεσμίας υποβολής έως την προσεχή Δευτέρα 21/12/2020.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο στάδιο που θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 21/12/2020, οι δικαιούχοι κληρονόμοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση/υπεύθυνη δήλωση με όλα τα αναγκαία στοιχεία χωρίς να είναι υποχρεωτική η επισύναψη των προβλεπόμενων πιστοποιητικών.

Εφόσον αυτά είναι διαθέσιμα τα επισυνάπτουν ταυτόχρονα στην αίτησή τους, σε άλλη περίπτωση μπορούν μέχρι 28/2/2021 να επανέλθουν στην υπηρεσία και να τα επισυνάψουν στην αίτηση/υπεύθυνη δήλωση.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...