Αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα η δίκη της Γαλλομαροκινής «ψαλιδοχέρας» | newsbreak

Μοιραστειτε το

Για την ερχόμενη Δευτέρα διακόπηκε η δίκη της 45χρονης Γαλλομαροκινής «ψαλιδοχέρας» για το στυγερό έγκλημα στον Τσούτσουρα Ηρακλείου, τον Ιούλιο του 2019.

Η γυναίκα κατηγορείται ότι κατακρεούργησε με ψαλίδι τον 56χρονο εραστή και ξάδελφό της μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμεναν στο παραλιακό κρητικό θέρετρο, αν και η ίδια επιμένει ότι το θύμα αυτοκτόνησε, καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Η δίκη που θα γινόταν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, με τη 45χρονη να κάθεται στο εδώλιο για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, διακόπηκε πριν καν αρχίσει, με τη νέα δικάσιμο να ορίζεται για τις 23 Νοεμβρίου.

Το άγριο έγκλημα που συντάραξε την Κρήτη, έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Ιουλίου 2019 σε ξενοδοχείο του Τσούτσουρα όπου είχε καταλύσει το ζευγάρι από τις 20 του μήνα και σκόπευε να μείνει έως τις 27 Ιουλίου. Αυτό το λίγο διάστημα που έμειναν στον Τσούτσουρα καβγάδιζαν συνεχώς και μάλιστα, όπως είχαν πει αυτόπτες μάρτυρες, λίγο πριν από το στυγερό έγκλημα είχαν τσακωθεί ενώ βρίσκονταν στην πισίνα του ξενοδοχείου. Μάλιστα, έπιναν πολύ αλκοόλ, ενώ στο δωμάτιό τους βρέθηκαν και παραισθησιογόνες ουσίες, γεγονός που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έκαναν χρήση πριν από το φονικό.

Διαμαρτυρήθηκαν για τη φασαρία

Τη μοιραία νύχτα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Espresso», ένοικοι της ξενοδοχειακής μονάδας διαμαρτυρήθηκαν για τη φασαρία που ερχόταν από το δωμάτιο του ζευγαριού. Ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου κάλεσε το ΕΚΑΒ λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης, αναφέροντας ότι ένα ζευγάρι τουριστών βρίσκεται υπό την επήρεια μέθης. Λίγα λεπτά αργότερα (μέσω του 112 όπου έγινε η δεύτερη κλήση), ο ιδιοκτήτης ανέφερε ότι από το στόμα του Γαλλομαροκινού έτρεχε αίμα.

Ασθενοφόρο με γιατρό του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και ο γιατρός είδε άναυδος ότι μέσα στο δωμάτιο βρισκόταν νεκρός, με πολλαπλά χτυπήματα στην καρδιά και στον λαιμό, ο 56χρονος και στον ίδιο χώρο η φίλη του. Η γυναίκα καθόταν στο κρεβάτι και το θύμα κειτόταν μπροστά από το μπάνιο, τυλιγμένο με κουβέρτες, ενώ στο κεφάλι του είχε τοποθετηθεί ένα μαξιλάρι.

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα