Αναβάλλονται πάλι οι πρωινοί εμβολιασμοί στην Αττική

Μοιραστειτε το

Δεν θα πραγματοποιηθούν αύριο το πρωί οι πρώτοι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί κατά του νέου κορονοϊού στην Αττική, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που καθιστά δύσκολες τις μετακινήσεις.

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι το αυριανό εμβολιαστικό πρόγραμμα για την Αττική θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι. 

Όπως διευκρινίζει, τα ραντεβού των πολιτών που θα πραγματοποιούνταν από τις 8 πμ έως τις 12 μμ θα επαναπρογραμματιστούν και θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Οι εμβολιασμοί αναβλήθηκαν και σήμερα, Τρίτη 16/2, στην Αττική, με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο να προειδοποιεί για τον κίνδυνο να χαθούν δόσεις εμβολίων, οι οποίες λήγουν σήμερα.  

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι οι πολίτες που είχαν προγραμματισμένο για σήμερα τον εμβολιασμό τους θα ειδοποιηθούν για τον επαναπρογραμματισμό του ραντεβού τους.

Παράλληλα, ο κ. Γιαννάκος έκανε λόγο και για τις συνθήκες που διαμορφώνονται εντός των νοσοκομείων. Όπως τόνισε, νοσοκόμοι και γιατροί επιχειρούν να φθάσουν στα νοσοκομεία και να αναλάβουν υπηρεσία, εν μέσω απροσπέλαστων δρόμων λόγω των καιρικών συνθηκών. 

Την ίδια στιγμή, στα νοσοκομεία παραμένουν «οι νυκτερινοί συνάδελφοι και προσφέρουν περίθαλψη σε περιστατικά κορονοϊού, φορώντας στολές υψηλής προστασίας πάνω από 12 ώρες που όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό είναι εξαντλητικό».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...