Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία του ΥΠΕΞ στην Ξάνθη! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Την ευθύνη για την επίθεση που δέχθηκε το γραφείο πολιτικών υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, που στεγάζεται στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, ανέλαβε ομάδα αναρχικών.

Όπως τονίζουν σε σχετική ανακοίνωσή τους, η επίθεση με μπογιές, τρικάκια και σπρέι, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και σχετίζεται με τις διαδηλώσεις υποστήριξης της απεργίας πείνας που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό ο καταδικασμένος για την συμμετοχή του στην «17 Νοέμβρη», Δημήτρης Κουφοντίνας.

Η ανακοίνωση

«38 μέρες από την έναρξη απεργίας πείνας του Δ.Κ, με αίτημα την επιστροφή του στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου και βρίσκονταν τα τελευταία 18 χρόνια. Η κυβέρνηση κρατάει σαφή στάση: Θέλουν να εξοντώσουν τον επαναστάτη Δημήτρη Κουφοντίνα. Θέλουν να τον εξοντώσουν, γιατί ακόμα νιώθουν το φόβο της κοινωνικής εξέγερσης» σημειώνουν χαρακτηριστικά και προσθέτουν: «Την ευθύνη για την έκθεση της ζωής του την έχουν αποκλειστικά το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η Σοφία Νικολάου, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και φυσικά όλο το συνάφι του Μητσοτακέικου. Εμείς έχουμε περάσει ήδη στην αντεπίθεση».

Έτσι τονίζουν ότι: «Την Κυριακή 14/02 τα ξημερώματα επιτεθήκαμε σε παράρτημα του Υπουργείου Εξωτερικών, στην παλιά πόλη Ξάνθης, με μπογιές, τρικάκια και σπρέι. Όσο το κράτος συνεχίζει να δείχνει τα δόντια του στους πολιτικούς κρατούμενους και το ταξικό κίνημα, τόσο εμείς θα στρώνουμε το δρόμο για την κοινωνική επανάσταση».

Πηγή
Author: Γιούλη Σ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα