Αμπατζόγλου: «Παράδειγμα προς μίμηση η προσφορά των μαθητών» – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Τους μικρούς μαθητές του ιδιωτικού σχολείου «Ελληνοαγγλική Αγωγή» που έχει έδρα στο Μαρούσι, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στο Δημαρχείο την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021, στο πλαίσιο δράσεων εθελοντισμού και προσφορών που διενεργεί το σχολείο σε συνεργασία με τις οικογένειες των μαθητών και υπό την εποπτεία του Γεν. Δντή Χριστόδουλου Κακαδιάρη.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα παιδιά, τους γονείς τους και φυσικά και τους εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία και την οργάνωση της δράσης που σκοπό έχει να εμφυσήσει στους μαθητές από τη νεαρή ηλικία το αίσθημα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας που είναι απαραίτητα συστατικά για μία πολιτισμένη κοινωνία.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου απευθυνόμενος προς τα παιδιά τόνισε: «Σας ευχαριστούμε για αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία. Η δωρεά παιδικών φαρμάκων είναι σημαντική για τα Μαρουσιωτάκια που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Στηρίζετε με αυτό τον τρόπο το ήδη σημαντικό έργο του Δήμου μας προς αυτή την κατεύθυνση και η σημερινή σας πράξη εύχομαι να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για μαθητές άλλων σχολείων».

Στη συνέχεια οι μαθητές ξεναγήθηκαν από τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου όπως Κοινωνικό Παντοπωλείο, Ιατρείο, Φαρμακείο και ενημερώθηκαν εκτενώς για τις ενέργειες του Δήμου για την προάσπιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και τα ειδικά προγράμματα όπως το «Βοήθεια στο Σπίτι» κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα