Αμπάς σε Μητσοτάκη: Συλλυπητήρια για τα θύματα του σεισμού στη Σάμο

Μοιραστειτε το

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για τα θύματα του σεισμού στη Σάμο, εκφράζει με επιστολή του στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Παλαιστίνιος Πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της διπλωματικής αντιπροσωπείας της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, ο επικεφαλής της, Μαρουάν Τουμπάσι, «παρέδωσε σήμερα επιστολή υποστήριξης και αλληλεγγύης από τον Παλαιστίνιο Πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς, στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εκφράζοντας στην κυβέρνηση και τον φίλο ελληνικό λαό τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια του για τα θύματα του σεισμού, ο οποίος έπληξε το Αιγαίο Πέλαγος και προκάλεσε στο νησί της Σάμου και στις γύρω περιοχές τον θάνατο δύο παιδιών του φίλου ελληνικού λαού και τον τραυματισμό άλλων, καθώς επίσης και υλικές ζημιές».

Όπως γίνεται ακόμα γνωστό, «ο Πρόεδρος Αμπάς ευχήθηκε να ξεπεράσει ο ελληνικός λαός αυτήν τη δοκιμασία, και να χαρίσει ο Θεός ανάπαυση στους νεκρούς, ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και να προστατεύσει την φίλη Ελληνική Δημοκρατία, την κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό από κάθε κακό».

Ο επικεφαλής της διπλωματικής αποστολής της Παλαιστίνης, Μαρουάν Τουμπάσι, από τη μεριά του, εξέφρασε τα θερμά του συλληπητήρια στις οικογένειες και στους συγγενείς των δύο μαθητών και όλων των θυμάτων του σεισμού, ευχόμενος ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες, και ασφάλεια και ευημερία στον φίλο ελληνικό λαό.

Στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα ο Δημήτρης ΓιαννακόπουλοςΈφυγε από τη ζωή ο Θωμάς Μακιός της ομώνυμης εταιρείας logisticsΈρχεται “lockdown” στην εστίαση- Στις 12:00 το διάγγελμα Μητσοτάκη
Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...