Αμερικανικές εκλογές 2020: «Ντου» ενόπλων, αποποινικοποίηση ηρωίνης, και… μετανάστευση στη Νέα Ζηλανδία!  | newsbreak

Μοιραστειτε το

Μία ιστορική εκλογική αναμέτρηση, αμέτρητα τα «παρατράγουδα», με τον Ντόναλντ Τραμπ να… χαράσσει το δρόμο! 

  • «Ντου» ακόμα και με όπλα έκαναν ψηφοφόροι του Τραμπ σε εκλογικά κέντρα στην Αριζόνα και στο Ντιτρόιτ, προκειμένου να σταματήσουν την καταμέτρηση των επιστολικών ψήφων, που θεωρούν ότι είναι παράνομες και αλλοιώνουν το πραγματικό αποτέλεσμα! Στο Ντιτρόιτ κραυγάζοντας «Σταματήστε την ψηφοφορία», μπήκαν στην αίθουσα καταμέτρησης την Τετάρτη το απόγευμα και οι υπεύθυνοι, για να εμποδίσουν περαιτέρω εισβολή, αναγκάστηκαν να βάλουν σανίδες στα παράθυρα και στις πόρτες. Αυτό εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο τους υποστηρικτές του Τραμπ, που άρχισαν να χτυπάνε με τις γροθιές τους τα προστατευτικά πάνελ. Στην Αριζόνα άναψαν επίσης τα αίματα, με ένοπλους οπαδούς του Τραμπ να κατευθύνονται προς το κέντρο καταμέτρησης της επαρχίας Μαρικόπα. Εκεί τα έβαλαν με την αστυνομία και τους φρουρούς. Τουλάχιστον ένας κατάφερε να μπει μέσα, αναγκάζοντας τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής να ταμπουρωθούν.
  • Ξεσηκωμός στο διαδίκτυο από Αμερικανούς που καταγγέλλουν ότι ο μεγαλύτερος κερδισμένος στις εκλογές ήταν τα ναρκωτικά. Χρήστες του διαδικτύου κατήγγειλαν τους «τρελούς» ψηφοφόρους του Όρεγκον, επειδή αποφάσισαν να αποποινικοποιήσουν την κατοχή για προσωπική χρήση όλων των ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένης και της ηρωίνης! Σύμφωνα με τα νέα ισχύοντα μέτρα, που θα τεθούν σε εφαρμογή από την 1η Φεβρουαρίου του 2021, όποιος βρεθεί με σκληρά ναρκωτικά στην κατοχή του θα μπορεί να πληρώνει πρόστιμο μόλις 100 δολαρίων ή εναλλακτικά να παρακολουθεί συνεδρίες αποτοξίνωσης, αντί να δικάζεται.
  • Χιλιάδες Αμερικανοί φέρεται ότι μπήκαν στο site μετανάστευσης της Νέας Ζηλανδίας, όταν, αρχικά, διαφαινόταν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα ανανέωνε για τέσσερα ακόμη χρόνια τη θητεία του! Συγκεκριμένα, πάνω από 45.000 Αμερικανοί πολίτες μπήκαν στο New Zealand Now από την Κυριακή. Από την Τετάρτη το Accent Health Recruitment, πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για ιατρικό προσωπικό, είχε δεχτεί 200 αιτήματα για μετεγκατάσταση στη Νέα Ζηλανδία, σύμφωνα με το Stuff.
  • Ο Ντόναλντ Τραμπ τηλεφώνησε έξαλλος στον Ρούπερτ Μέρντοχ το βράδυ της Τρίτης, αφού το Fox News ήταν το πρώτο δίκτυο που εκτίμησε νίκη του Τζο Μπάιντεν στην Αριζόνα. Σύμφωνα με το «Vanity Fair», άρχισε να ουρλιάζει στον ιδιοκτήτη του δικτύου και του ζητούσε να ανακαλέσουν! Ο 89χρονος μεγιστάνας του Τύπου αρνήθηκε να δώσει τέτοια εντολή. Σύμφωνα με το σάιτ του γνωστού περιοδικού, πηγές αναφέρουν ότι ο Μέρντοχ έλεγε εδώ και καιρό ότι ο Τραμπ θα χάσει τις εκλογές.
  • Δεν είχαν μόνο οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ τα περίεργά τους. Σε δημοτικές εκλογές στο Ράμπιτ Χας του Κεντάκι, εξελέγη δήμαρχος… ένα γαλλικό μπουλντόγκ! Ο Γουίλμπορ Μπιστ σάρωσε, με 13.143 ψήφους έναντι συνολικά 22.985. Την ίδια ώρα, ο προηγούμενος δήμαρχος της περιοχής, το… πίτμπουλ Μπρίνεθ Πόλτρο, πήρε μόλις 292 ψήφους. Προφανώς τα έκανε «θάλασσα» στη θητεία του!

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα