Αμερικανικές εκλογές – τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα | newsbreak

Μοιραστειτε το

Το απόλυτο θρίλερ στη Φλόριντα! Άλλαξε πάλι χρώμα και προηγείται ο Τραμπ με βραχεία κεφαλή. Σε λίγα λεπτά ίσως πάλι αλλάξει το αποτέλεσμα.

Στα αποτελέσματα επικρατείας, προηγείται ο πρόεδρος Τραμπ με διάφορα γύρω στη μία ποσοστιαία μονάδα. Πάντως η πολιτεία της Φλόριντα θεωρείται το κλειδί για το ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος απόψε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα το επιτελείο του προέδρου Τραμπ είχε δηλώσει πως θα κερδίσει την Φλόριντα, γεγονός όμως που δεν επιβεβαιώνεται τουλάχιστον ως προς την άνεση με την οποία έγινε η δήλωση. Μιλάμε για ένα πραγματικό θρίλερ όπου το μειονέκτημα του Μπάιντεν είναι η χαμηλή επίδοση του στο Μαϊάμι, που ενώ έχει την πρωτιά, οι ψήφοι του είναι λιγότεροι αναλογικά με αυτούς που είχε πάρει η Κλίντον το 2016. Και να θυμηθούμε ότι η Κλίντον παρά το ότι είχε πάρει περισσότερους ψήφους στο Μαϊάμι, είχε χάσει την πολιτεία!

Δείτε τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα αυτή τη στιγμή στην εικόνα

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ανδρέας Ζ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα