Αλλαγή κυβέρνησης ζήτησε ο Τσακαλώτος στη Βουλή

Μοιραστειτε το

Ηχηρή παρέμβαση υπήρξε από τον πρώην υπουργό Οικονομικών και Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ο κ. Τσακαλώτος ζήτησε αλλαγή κυβέρνησης για τη διαχείριση των κρίσεων, όσον αφορά την πανδημία του κορονοϊού, στον τομέα της υγείας και της οικονομίας, αλλά και για τη διαχείριση των φυσικών καταστροφών.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, για το νομοσχεδίο με τα μέτρα αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας και του Ιανού, στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υποστήριξε το εξής: “Πρέπει να έρθει νέα κυβέρνηση που να έχει κατανόηση για το τι πήγε λάθος. Να καταλάβει την ενδογένεια αυτών των κρίσεων για να καταφέρει να μας βγάλει από την κρίση που μας φέρατε”. Η φράση του αυτή παραπέμπει σε αίτημα για εκλογές, σύμφωνα με την άποψη αρκετών.

“Αυτή η κυβέρνηση σύμφωνα με το αφήγημά σας υποτίθεται ότι είναι κυβέρνηση των επενδύσεων, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν καταλαβαίνει από αυτά”, είπε και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επέλεξε να μην επενδύσει στα σχολεία για να έχουν λιγότερους μαθητές οι αίθουσες και περισσότερους εκπαιδευτικούς και τα νοσοκομεία.

Τέλος, κατέληξε λέγοντας: “Δεν καταλαβαίνετε τίποτα από το μοντέλο ανάπτυξης των τελευταίων ετών και για αυτό δεν μπορείτε και δεν θα μπορέσετε να βγάλετε τη χώρα από την τριπλή κρίση. Για αυτό χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Πηγή
Author: editor02

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...