Αλλάζει χέρια το «παλάτι» της Λιάνας Μαυρομμάτη – O αδερφός της δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό της | newsbreak

Μοιραστειτε το

Η ζωή, τα σχέδια και οι φήμες στο νησί των ανέμων δεν σταματούν ποτέ. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης από διεθνές μεσιτικούς κύκλους, ο billionaire συλλέκτης Δημήτρης Μαυρομμάτης σκέφτεται να πουλήσει (όταν βρει την κατάλληλη ευκαιρία) το εκπληκτικού γούστου σπίτι που έφτιαξε η αείμνηστη αδελφή του Λιάνα Μαυρομμάτη στη Μύκονο.

Έναν χρόνο και δύο μήνες από την απώλεια της ευγενικής ψυχής του jet-set, ο αγαπημένος της αδελφός και κληρονόμος της, μη μπορώντας να ξεπεράσει τον χαμό της, φημολογείται ότι σκέφτεται να πουλήσει τη βίλα. Επειτα από μια σειρά ανώνυμων δωρεών και βοηθώντας και πάλι, χωρίς να το μάθει κανείς, πολλούς συνανθρώπους μας, ο Δημήτρης Μαυρομμάτης επισκέφθηκε το καλοκαίρι για λίγες ημέρες το νησί, αλλά η συναισθηματική του φόρτιση ήταν μεγάλη.

Το ακίνητο του εκδότη Αντώνη Λυμπέρη

Στον κοσμοπολίτικο παράδεισο της Μυκόνου το καλοκαίρι του 2017 η low profile jetsetter Λιάνα Μαυρομμάτη, έχοντας δώσει και κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο, αγόρασε αντί μεγάλου για τα δεδομένα της κρίσης ποσού το εγκαταλειμμένο (στα τούβλα) περίπου 1.000 τετραγωνικών ακίνητο του πτωχευμένου εκδότη Αντώνη Λυμπέρη στην περιοχή Χουλάκια (μετά τον Αγ. Στέφανο, κοντά στις βίλες του Πάνου Ζήνα και του Σάμυ Φάις).

Μετά τα σπίτια της στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι και στις Μπαχάμες ήθελε ένα μοναδικό καταφύγιο στην Ελλάδα -εκτός του οικογενειακού διαμερίσματός της στην οδό Σέκερη στο Κολωνάκι- για να έρχεται και να ξεκουράζεται και να απολαμβάνει το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, ανοίγοντας ένα νέο, πιο ήρεμο και ήσυχο κεφάλαιο στην πολυτάραχη ζωή της.

Απίστευτη θέα

Η βίλα-φρούριο της Λιάνας Μαυρομμάτη με την απίστευτη θέα ως τη Δήλο, που χτίστηκε σχεδόν από την αρχή, σε minimal αισθητική, αλλά με μοναδικά έργα τέχνης, αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, την εσωτερική διακόσμηση της οποίας επιμελήθηκε η σταρ του ντιζάιν και αγαπημένη της φίλη Βέτα Τσουκαλά, δεν της έφερε τελικά τύχη.

Τον Ιούλιο του 2019 μια ξαφνική και απρόσμενη επιπλοκή στην υγεία της είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο στο Παρίσι, έχοντας στο πλευρό της τον πολυαγαπημένο της αδελφό και διεθνούς φήμης συλλέκτη Δημήτρη Μαυρομμάτη, ο οποίος μέχρι σήμερα εξακολουθεί να είναι απαρηγόρητος για την απώλεια της αδελφής του, καθώς από παιδιά ήταν ενωμένοι σαν γροθιά.

Πηγή: Espresso

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα