Αλλάζει το ωράριο στα σούπερ μάρκετ μετά τα νέα μέτρα | newsbreak

Μοιραστειτε το

Εκ νέου αλλαγές στο ωράριο των σούπερ μάρκετ φέρνουν τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Για τις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) η απαγόρευση κυκλοφορίας πλέον θα ξεκινά στις 19:00 έως τις 05:00 το πρωί, με εξαίρεση την Αττική και την Θεσσαλονίκη όπου η απαγόρευση τις καθημερινές θα ισχύει από τις 21:00 το βράδυ έως τις 05:00 το πρωί. Τα Σαββατοκύριακα η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα ξεκινάει από τις 19:00 το απόγευμα. Για τις περιοχές που ανήκουν στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο) η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει από τις 21:00 το βράδυ έως τις 05:00 το πρωί.

Συνεπώς, τα σούπερ μάρκετ που έκλειναν στις 17:00, για όσες περιοχές είχαν απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18:00, πλέον μεταθέτουν το κλείσιμο τους μία ώρα αργότερα, στις 18:00.

Εντός του Δήμου ή σε απόταση 2 χιλιομέτρων

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους νέους περιορισμούς, οι καταναλωτές για να μεταβούν σε σούπερ μάρκετ πρέπει να στείλουν SMS με κωδικό 2 στο 13033 ή να έχουν βεβαίωση κίνησης/χειρόγραφη δήλωση. Επιπλέον, η μετακίνηση επιτρέπεται μόνο εντός του Δήμου, είτε σε απόταση 2 χιλιομέτρων από την κατοικία των καταναλωτών.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα