«Αλαζονεία, έλλειψη ενσυναίσθησης και εγκληματική ιδεοληψία εκ μέρους του Κ. Μητσοτάκη»

Μοιραστειτε το

Νάσος Ηλιόπουλος

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στη φωτογραφία και το βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με τον πρωθυπουργός και τη σύζυγό του να κάνουν ποδήλατο και μότοκρος με ακόμη πέντε άτομα στην Πάρνηθα το σαββατοκύριακο που πέρασε, ενώ την ίδια ώρα καταγράφονται ρεκόρ θανάτων στη χώρα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος καταλογίζει στον Κυριάκο Μητσοτάκη «Αλαζονεία, έλλειψη ενσυναίσθησης και εγκληματική ιδεοληψία».

«Ο κ. Μητσοτάκης εδώ και 9 μήνες κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες για την ατομική ευθύνη. Επέλεξε να σπάσει το lockdown και να φωτογραφηθεί χωρίς κανένα μέτρο προστασίας τη στιγμή που η χώρα καταγράφει αρνητικά ρεκόρ σε ανθρώπινες απώλειες. Η σημερινή απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου εκθέτει τον πρωθυπουργό», σημειώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος, επισημαίνοντας πως «δεν είναι καθόλου ανθρώπινο να ρίχνεις την ευθύνη στους πολίτες και ο ίδιος να αρνείσαι να τηρήσεις τα απαραίτητα μέτρα». 

«Είναι δείγμα αλαζονείας και έλλειψης ενσυναίσθησης», τονίζει και προσθέτει: «Δεν είναι καθόλου ανθρώπινο να αρνείσαι να στηρίξεις και να ενισχύσεις το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Είναι ζήτημα εγκληματικής ιδεοληψίας».

«Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη μία συγγνώμη. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει. Φαίνεται, όμως, πως τόσο η συγγνώμη όσο και η ευθύνη είναι για αυτόν άγνωστες λέξεις», καταλήγει ο Ν. Ηλιόπουλος.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...