Ακιντζί: «Με απείλησε ο Ερντογάν για να μην είμαι υποψήφιος!» – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Η Άγκυρα φέρεται να απείλησε τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Μουσταφά Ακιντζί, και την οικογένειά του για να μην είναι υποψήφιος στις παράνομες εκλογές της Κυριακής.

Σεισμό μεγατόνων προκαλούν οι αποκαλύψεις του ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Μουσταφά Ακιντζί, άλλοτε γιουσουφάκι του ερντογανικού καθεστώτος και του δολοφόνου των λαών λίγες ώρες πριν τις παράνομες εκλογές στο ψευδοκράτος.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο ίδιος σε τηλεοπτική εκπομπή τουρκοκυπριακού σταθμού, κρατική υπηρεσία της Τουρκίας που υπάγεται στον σφαγέα, απείλησε τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του για να μην είναι υποψήφιος στις παράνομες εκλογές που θα γίνουν αύριο, Κυριακή, στην κατεχόμενη Κύπρο.

«Ξέρετε υπάρχουν υπηρεσίες στην Τουρκία που υπάγονται στον πρόεδρο» είπε ο Ακιντζί και συμπλήρωσε «μου μεταφέρθηκε δυστυχώς μέσω του διευθυντή του γραφείου μου το μήνυμα ότι “θα ήταν καλύτερα για εσένα, την οικογένειά σου και τους δικούς σου να μην είσαι υποψήφιος”».

Μετά το επεισόδιο αυτό, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης διευκρίνισε ότι κάλεσε για εξηγήσεις τον πρέσβη της Τουρκίας στη Λευκωσία, ωστόσο αυτός δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση.

Και όλα αυτά λίγες μέρες μετά την ξεδιάντροπη και ανήθικη απόφαση της Τουρκίας να ανοίξει την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου. Μάλιστα η παραβίαση αυτή «εορτάστηκε» με μια προκλητική φιέστα στην οποία πρωταγωνίστησε το νέο γιουσουφάκι του σφαγέα, ο Ερσίν Τατάρ. Μάλιστα ο εκλεκτός του δολοφόνου των λαών, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε και ένα προκλητικό βίντεο συνολικής διάρκειας 13 δευτερολέπτων, όπου απεικονίζεται η παραλία των Βαρωσίων όπως είναι τώρα ερημωμένη και με την εμφάνιση του προσώπου του, η κατεχόμενη Αμμόχωστος απεικονίζεται να «αποκτάει ζωή».

Σε ένα βίντεο καθαρά «προεκλογικού» χαρακτήρα, ο Τατάρ ανάρτησε επίσης τη λεζάντα «Φέρνουμε τα Βαρώσια στην ανθρωπότητα, την Κύπρο και τον κόσμο».

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα