Αινιγματικός ο Οικονόμου για μετεκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ: «Δεν θα μείνει η χώρα ακυβέρνητη»

Μοιραστειτε το

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπήρξε πιο προσεκτικός όταν ερωτήθηκε για την Ελληνική Λύση

Παράθυρο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ άνοιξε ο Γιάννη Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ερωτώμενος για πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες σημείωσε πως «η Νέα Δημοκρατία θα απευθυνθεί στην ελληνική κοινωνία για να σχηματίσουμε μια ισχυρή κυβέρνηση που αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για μια ισχυρή Ελλάδα».

Απέφυγε να απαντήσει για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ελληνική Λύση όταν όμως ερωτήθηκε για το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την τοποθέτηση του Νίκου Ανδρουλάκη, επανέλαβε πως η Νέα Δημοκρατία διεκδικεί ισχυρή ομοιογενή κοινοβουλευτική παρουσία. «Αυτή την εντολή θα ζητήσουμε από τον εκλογικό λαό» είπε για να συμπληρώσει όμως πως «η Νέα Δημοκρατία δεν θα επιτρέψει η χώρα να μείνει ακυβέρνητη».

Απαντώντας στις εξαγγελίες Τσίπρα από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου χαρακτηρίζοντας τον πρώην πρωθυπουργό προσωποποίηση του παλαιοκομματισμού.

Υποστήριξε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μέσω των μέτρων που ανακοίνωσε αποκρύβει είτε νέα φοροεπιδρομή ή νέο μνημόνιο.

Ειδική αναφορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε στην υπόθεση των μεταναστών στον Εβρο κατηγορώντας τον για αμετροέπεια και ότι ψεύδεται υποστηρίζοντας πως το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να σωθούν ή να διεθνικοποιηθεί το θέμα. Ο Γιάννης Οικονόμου επέμεινε ότι ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να διασύρει τη χώρα και απαρίθμησε τα όσα έκανε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την περίοδο εκείνη τόσο εντός της χώρας όσο και στην ΕΕ. «Ποιος έλεγε ψέματα και ποιος οφείλει μια συγνώμη;» διερωτήθηκε ο Γιάννης Οικονόμου.

Παρακολουθήστε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου:

Σχετικές ειδήσεις

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...