Αθήνα – Η πόλη που όλοι οι ταξιδιώτες λατρεύουν!

Μοιραστειτε το

Η πόλη μας, η Αθήνα, , της οποίας η χρονολογία ίδρυσης χάνεται στο χρόνο, αποτελεί μία από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου αλλά και κέντρο του ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος.
Το όνομα της πόλης προέρχεται από την προστάτιδα θεά Αθηνά. Άνθρωποι από όλες τις χώρες, έρχονται εδώ, όχι μόνο για να θαυμάσουν και να γνωρίσουν την αρχαία ιστορία μας από κοντά αλλά και για να γνωρίσουν τους ανθρώπους που συνεχίζουν με χαρά αυτή την κληρονομιά.

Οι πολίτες είναι η πόλη

Είναι ο καθρέφτης και η ψυχή της.
Αντίστοιχα, οι ταξιδιώτες σε κάθε διαμονή τους αφήνουν το δικό τους μερίδιο ώστε να συμπληρώνεται η ομορφιά της.

Γιατί την λατρεύουν;

Γιατί εδώ νιώθουν σαν το σπίτι τους. Σε αυτήν την περίεργη εποχή που διανύουμε όπου οι άνθρωποι έχουν αποξενωθεί και επικεντρωθεί τόσο στα επαγγελματικά τους σχέδια όσο και στο διαδίκτυο, στις διακοπές τους αναζητούν τη θαλπωρή και τη φιλία έστω και αν γνωρίζουν πως θα κρατήσει για μερικές ημέρες.

Πλέον, οι ταξιδιώτες αποτελούν μέρος του κοινωνικού συνόλου. Προτιμούν να διαμένουν σε καταλύματα που τους αντιμετωπίζουν σαν «οικογένεια», έστω και εάν υπάρχει λίγο υψηλότερο κόστος, παρά σε απρόσωπα μέρη.

Κάθε γειτονιά στην Αθήνα έχει μια ιστορία να διηγηθεί στους φιλοξενούμενους της γι’ αυτό και αποτελεί τον ιδανικό τουριστικό προορισμό. Οι άνθρωποι συζητάνε, πίνουν καφέ στα σοκάκια, γελάνε στο δρόμο και μόλις κάποιος ταξιδιώτης τους ρωτήσει κάτι, με χαρά τον εξυπηρετούν.

Ζουν τη πόλη όπως είναι σήμερα. Δεν το βρίσκεις παντού αυτό το αίσθημα.

Η εποχή έχει να φέρει πολλές θετικές αλλαγές στα τουριστικά δρώμενα και στον επιχειρηματικό κόσμο. Οι επιχειρήσεις που θα αντιληφθούν και ενστερνιστούν την νέα πραγματικότητα, θα είναι εκείνες που θα ξεχωρίσουν και θα αναπτυχθούν τα επόμενα χρόνια

Πηγή
Author: Κατερίνα Φουστέρη

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα