Αδ. Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει θέμα γενικού lockdown στη Αττική, ούτε κλείσιμο της εστίασης

Μοιραστειτε το

Δεν υπάρχει θέμα γενικού lockdown στη Αττική διευκρίνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας παράλληλα ότι ούτε η εστίαση πρόκειται να κλείσει.

Ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε ότι τοπικό lockdown στην Αττική είναι πολύ δύσκολο να γίνει, επειδή θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στην οικονομία.

Μιλώντας, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ είπε ότι έχει έρθει το δεύτερο κύμα πανδημίας στην Ευρώπη και η Ελλάδα εξακολουθεί να πάει πολύ καλά.

Αναφορικά με τα μέτρα για την Αττική που παραμένει το επίκεντρο του κοροναϊού, ο κ. Γεωργιάδης  είπε ότι θα υπάρξει πολύ αναλυτική ανακοίνωση από το Νίκο Χαρδαλιά, αλλά δεν θα ανακοινώσει κάτι καινούριο.

«Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν είμαστε εκεί που ήμασταν τον Μάιο. Όλοι έχουμε κουραστεί. Δεν υπάρχει ζήτημα lockdown. Δεν υπάρχει ζήτημα διάστασης με την επιτροπή των ειδικών», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι αν το ζητήσουν οι επιστήμονες, θα γίνει καθολική χρήση της μάσκας.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι «είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε τη συμφωνία και αν μας δοθεί η ευκαιρία να την αλλάξουμε χωρίς να χρεωθεί η Ελλάδα ότι παραβίασε τη συμφωνία. Όσο τηρείται από την άλλη πλευρά κατά γράμμα τόσο θα πρέπει να τηρείται και από μας. Δυστυχώς η συμφωνία είναι κακή, αλλά είναι υποχρεωτική.»

Για την απόφαση στη δίκη Χρυσή Αυγή ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι είναι μια ποινική διαδικασία και θα περιμένουμε τα αποτελέσματα.

Τόνισε, όμως, σχετικά με τον βανδαλισμό του εβραϊκού νεκροταφείου ότι πρέπει όλη η ελληνική κοινωνία να τον καταδικάσει.

Πηγή
Author: editor03

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...