Αγόρασε κονσόλα παιχνιδιών και βρήκε μέσα ερωτικό βοήθημα | newsbreak

Μοιραστειτε το

Μία αγοροπωλησία κονσόλας παιχνιδιού ήταν η αιτία για την Sara Foggo, από το Mirfield, West Yorkshire να νιώσει την απίστευτη ντροπή.

Συγκεκριμένα η 34χρονη γυναίκα προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα για τα Χριστούγεννα, αποφάσισε να πουλήσει σε έναν φίλο της μία παλιά κονσόλα παιχνιδιών που δεν χρησιμοποιούν πλέον τα παιδιά της, για την τιμή των 25 δολαρίων.

Το πακέτο που έστειλε όμως έκρυβε μία μικρή έκπληξη. Η ίδια απ’ ότι φαίνεται είχε ξεχάσει μέσα ένα ερωτικό βοήθημα, το οποίο μάλιστα βρισκόταν μέσα σε μία κάλτσα.

Ο φίλος της, αφού παρέλαβε το πακέτο, για να την ευχαριστήσει της έστειλε μία φωτογραφία από την κονσόλα, ενημερώνοντάς την παράλληλα για το γεγονός.

Η Sara, μόλις έλαβε την φωτογραφία, είπε: «Ένιωσα απόλυτη ντροπή, αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω. Πράγματα σαν αυτό συμβαίνουν μόνο σε μένα. Όταν είδα την φωτογραφία, είπα Θεέ  μου».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της ίδιας, ενώ συνειδητοποίησε πως το κουτί ήταν βαρύ, πίστευε πως το βάρος οφειλόταν στο εγχειρίδιο που ήταν μέσα και όχι στο ερωτικό βοήθημα.

«Δεν με πειράζει που ήταν μέσα, απλά το σεξουαλικό μου βοήθημα αξίζει περισσότερα χρήματα από εκείνα που πούλησα την κονσόλα», είπε.

Πηγή
Author: Λαμπρίνα Κ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα