Αγωνιώδεις έρευνες μετά την κατολίσθηση στη Νορβηγία – Τέσσερις νεκροί

Μοιραστειτε το

Νυχθημερόν αγωνίζονται τα σωστικά συνεργεία για τον εντοπισμό των έξι πλέον αγνοουμένων στα χαλάσματα που προκάλεσε η κατολίσθηση σε χωριό της Νορβηγίας, ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης

Άλλη μία σορός ανασύρθηκε, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε 4, ανακοίνωσαν οι αρχές.

«Εντοπίσαμε έναν ακόμη νεκρό. Βρίσκεται στην ίδια ζώνη με το τρίτο πτώμα που βρήκαμε. Ανασύραμε τις δύο σορούς», εξήγησε ο υπεύθυνος της αστυνομίας Κνούτ Χάμερ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Η επιχείρηση συνεχίζεται, τρεις και πλέον ημέρες μετά την τρομακτική κατολίσθηση που συνέβη στην κοινότητα Ασκ, στον δήμο του Γκέρντρουμ, στα βορειοανατολικά περίχωρα του Όσλο, η οποία προκάλεσε, επιπλέον, τον τραυματισμό 10 ανθρώπων, ο ένας εκ των οποίων είναι σοβαρά.

«Οι σκέψεις μου πηγαίνουν σε εκείνους που περιμένουν απαντήσεις για τους δικούς τους και δεν μπορώ να φανταστώ πόσο πολύ δύσκολο είναι αυτό», είπε σε δημοσιογράφους ο αντιδήμαρχος του Γκέρντρουμ Λέιφ Χόγκλαντ.

Οι διασώστες εκτιμούν ότι θα μπορούσαν να βρουν επιζώντες σε θύλακες αέρα σε κτίρια που δεν έχουν πλήρως καταρρεύσει. Ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι έχουν εντοπίσει διάφορα σημεία στη ζώνη όπου οι διασώστες επικεντρώνουν τις έρευνές τους. Ένας από τους σκύλους, που συμμετείχε στην επιχείρηση, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...