Αγγλίδα έσφαξε τον σύζυγό της μπροστά σε συγγενείς και φίλους και χαμογελούσε γεμάτη ικανοποίηση για το έργο της! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Σε δέκα χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ζηλιάρα γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία η οποία χαμογελούσε όταν μαχαίρωνε τον σύντροφό της μέχρι θανάτου μπροστά σε φίλους τους, λίγες εβδομάδες αφού είχε δαγκώσει τους… όρχεις του!

Η 38χρονη Κορντέλια Φάρελ μαχαίρωσε τον 36χρονο Γουέιν Κόβεντρι αφού τσακώθηκαν στο σπίτι του αδερφού του. Ο πατέρας τριών παιδιών, του οποίου τα τραύματα ήταν τόσο σοβαρά ώστε δεν είχε καμία πιθανότητα να επιζήσει, έπεσε νεκρός τον περασμένο Οκτώβριο.

Η Κορντέλια προσπάθησε να διαφύγει προκαλώντας ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία, αλλά τελικά παραδόθηκε πέντε μέρες μετά το έγκλημά της, στις 19 Οκτωβρίου. Ο δικαστής όταν ανακοίνωσε την ποινή έκανε λόγο για μία «τοξική σχέση, που τόσο οι ίδιοι όσο και οι φίλοι τους ήξεραν ότι θα κατέληγε σε καταστροφή και έτσι έγινε».

Το ζευγάρι είχε συχνά ξεσπάσματα βίας, τα οποία τροφοδοτούνταν από τη χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών. Όταν η Φάρελ είχε συλληφθεί, λίγο καιρό πριν από τη δολοφονία, επειδή είχε δαγκώσει τα γεννητικά όργανα του συντρόφου της είχε πει στους αστυνομικούς ότι κάποιος από τους δυο τους θα κατέληγε νεκρός.

Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας, ο Τόνι Μαρκς, είπε ότι η Κορντέλια «χαμογελούσε όταν έβγαζε το μαχαίρι, σαν να ήταν ευχαριστημένη με ό,τι είχε μόλις κάνει».

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα