Αγγελική Νικολούλη: «Έχω παραμερίσει τον κίνδυνο, είναι άγνωστος ο φόβος για εμένα» (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη είναι γνωστό ότι ασχολείται κυρίως με το αστυνομικό ρεπορτάζ. Είναι ευρύτερα γνωστή για την παρουσίαση της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», το οποίο παρουσιάζει από το 1995 μέχρι σήμερα και έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Η γνωστή παρουσιάστρια με αφορμή το βιβλίο της, «Θα γίνω η σκιά σου»,  μίλησε στην εκπομπή «Happy Day», χαρακτηρίζοντας το ως παιδί της.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους εχθρούς της που έχουν γίνει η δικής της σκιά αλλά και στην έλλειψη φόβου που την κάνει να συνεχίζει απρόσκοπτα τη δουλειά της.

«Έχω σταματήσει να μετράω αυτούς που έχουν γίνει σκιά μου. Δεν με απασχολούν, έχω παραμερίσει τον κίνδυνο. Είναι άγνωστος ο φόβος για εμένα γι΄ αυτό πορεύομαι».

Εκτός όμως από επιτυχημένη δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και συγγραφέας, είναι και μητέρα η οποία δηλώνει υπερήφανη για τον γιο της. Επίσης αποκάλυψε ότι ενδέχεται να απολαύσουμε στην μεγάλη οθόνη ένα από τα βιβλία της, καθώς ο γιος της είναι σκηνοθέτης.

«Είχα την τύχη να μεγαλώσω με μία σχετική ισορροπία ένα παιδί υγιές ψυχικά και σωματικά και πάντα έβρισκα χρόνο και για εμένα με τόσο σκληρή γυναίκα. Δεν θέλω να ακούω μεμψίμοιρες γυναίκες να λένε “δεν προλαβαίνω, δεν μπορώ, έχω σπίτι, δουλειά”. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις βρίσκεις χρόνο για τα πάντα. Σαφώς, θέλεις και μία βοήθεια», είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή
Author: Λαμπρίνα Κ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα