«Αέρας» στα προημιτελικά της Μελβούρνης ο Ναδάλ

Μοιραστειτε το

Ο Ράφα Ναδάλ συνέχισε εντυπωσιακά και χωρίς απώλεια σετ στο Australian Open, κατακτώντας την πρόκριση για τον πέμπτο συνεχή και συνολικά 13ο προημιτελικό της καριέρας του στη Μελβούρνη.

Ο Ισπανός πρωταθλητής πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ιταλό Φάμπιο Φονίνι, φτάνοντας σε μια «καθαρή» νίκη στα τρία σετ: 6-3, 6-4, 6-2.

Το Νο 2 στο ταμπλό της διοργάνωσης και της παγκόσμιας κατάταξης σημείωσε τη 13η νίκη σε 17 αγώνες απέναντι στον Φονίνι κι ετοιμάζεται για τα προημιτελικά, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά κι ενός άλλου Ιταλού, του Ματέο Μπερετίνι, που παίζουν αργότερα σήμερα.

Επίσης νίκη στα τρία σετ σημείωσε και ο Ρώσος Ντανιίλ Μεντβέντεφ, που επιβλήθηκε του Μακένζι ΜακΝτόναλντ με 6-4, 6-2, 6-3 και θα παίξει απέναντι στο συμπατριώτη του Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Μεντβέντεφ εξασφάλισε για πρώτη φορά τη συμμετοχή στους οκτώ καλύτερους του πρώτου Grand Slam της χρονιάς, ενώ ο Ρούμπλεφ κουράστηκε… λιγότερο για να προκριθεί, καθώς στο 2-0 σετ υπέρ του (6-2, 7-6/3) ο Κάσπερ Ρούουντ αποσύρθηκε.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...