Ίντια Όξενμπεργκ: Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια στη σέχτα όπου υπηρέτησε ως σκλάβα του sex! (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Για την κόλαση που έζησε στα χέρια του αρχηγού μυστικής αμερικανικής σέχτας NXIVM μίλησε για πρώτη φορά η κόρη της πρωταγωνίστριας της «Δυναστείας» Κάθριν Όξενμπεργκ!

Η Ίντια Όξενμπεργκ ήταν μόλις 19 ετών όταν προσηλυτίστηκε στην «οργάνωση αυτοβοήθειας», όπως προβαλλόταν, NXIVM, μετατράπηκε σε σκλάβα του σεξ για τον αρχηγό της, Κιθ Ρανιέρ, ο οποίος μάρκαρε τα αρχικά του με πυρακτωμένο σίδερο στο γυμνό κορμί της και την ανάγκαζε να λιμοκτονεί.

ο επικεφαλής της σέχτας Κιθ Ρανιέρ

«Ήμουν η πρώτη γυναίκα της ομάδας που μαρκαρίστηκε», λέει η κόρη της τηλεοπτικής «Αμάντα» σε ντοκιμαντέρ που πρόκειται να προβληθεί στη Βρετανία με θέμα την πολυσυζητημένη αυτή υπόθεση. «Η μυρωδιά που αναδινόταν από το καυτό σίδερο πάνω στη σάρκα μου ήταν τόσο έντονη, που μύρισε όλο το σπίτι. Ήταν βασανιστήριο, όμως το έκανα», προσθέτει η 29χρονη, σήμερα, κοπέλα, η οποία κατά τραγική ειρωνεία ήρθε σε επαφή με τον Ρανιέρ και το δεξί του χέρι, ηθοποιό Άλισον Μακ, μέσω της μητέρας της, Κάθριν, η οποία την πήρε μαζί της σε ένα από τα μαθήματα αυτοβοήθειας που έκανε η οργάνωση.

σκηνή από το ντοκιμαντέρ

Σύντομα η Μακ την απομάκρυνε από τη μητέρα της και τη μύησε στην DOS, τη μυστική αδελφότητα που δρούσε μέσα στους κόλπους της οργάνωσης, τα νεαρά μέλη της οποίας αναγκάζονταν μέσω εκβιασμού να υπηρετήσουν σαν σκλάβες του σεξ για τα πιο υψηλόβαθμα μέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ρανιέρ.

«Ήταν ένας υπέροχος φιλόσοφος. Ένιωθα ότι θα μπορούσα να πεθάνω για χάρη του», λέει για τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους. Μετά όμως όλα άλλαξαν. «Ένιωθα αμήχανα και ντρεπόμουν. Ένιωθα ότι δεν είχα επιλογή. Ήθελα απλά να ξεμπερδεύω μ’ αυτό» εξηγεί η Ίντια για την πρώτη φορά που τη βίασε, αποκαλύπτοντας ότι αυτό συνεχίστηκε για χρόνια, στη διάρκεια των οποίων την υπέβαλλαν σε αυστηρές δίαιτες, με αποτέλεσμα να της σταματήσει η περίοδος και να της πέσουν τα μαλλιά.

  • Δείτε το trailer από τo ντοκιμαντέρ όπου θα μιλήσει για πρώτη φορά για τις εμπειρίες της:

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα