Ήττα στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό, μετά τα δύο «διπλά»

Μοιραστειτε το

Έπειτα από δύο μεγάλες εκτός έδρας νίκες (σε Βαρκελώνη και Βελιγράδι), ο Ολυμπιακός γνώρισε απόψε την ήττα στο ΣΕΦ από την ισπανική Βαλένθια με σκορ 96-85 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής για τη Euroleague. 

Μοιραία, οι «ερυθρόλευκοι» υποχώρησαν στη βαθμολογική κατάταξη, με το ρεκόρ τους πλέον να διαμορφώνεται στο 7-6 (νίκες με ήττες). Αντίθετα, οι «νυχτερίδες» βελτίωσαν περαιτέρω τη θέση τους στην κατάταξη, φτάνοντας σε ρεκόρ 9-5.

Οι Ισπανοί μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να κλείσουν το πρώτο δεκάλεπτο με υπέρ τους προβάδισμα 9 πόντων. Ίδια η εικόνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τους γηπεδούχους να έχουν σοβαρό πρόβλημα στην άμυνά τους και να μην μπορούν να ανακόψουν τον επιθετικό ρυθμό των αντιπάλων τους, οι οποίοι πέτυχαν πάνω από 50 πόντους στο πρώτο μέρος. 

Η αντίδραση του Ολυμπιακού ήρθε στο τρίτο δεκάλεπτο, η οποία ωστόσο δεν βασίστηκε στον δραστικό περιορισμό του επιθετικού πλουραλισμού των Ισπανών, οι οποίοι συνέχισαν να σκοράρουν κατά βούληση. Ως αποτέλεσμα, η αναμέτρηση πήγε σε μεγάλο σκορ, όμως το προβάδισμα της Βαλένθια ήταν ήδη μεγάλο: κι όσο συνέχιζαν να σκοράρουν οι παίκτες της, τόσο απομακρυνόταν η νίκη για τον Ολυμπιακό. 

Κορυφαίος των νικητών ο Μπόγιαν Ντούμπλεβιτς με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ από τον Ολυμπιακό, που έχασε με τραυματισμό τον Γιώργο Πρίντεζη στο  στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης (τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι), ξεχώρισε ο Κώστας Σλούκας με 18 πόντους, και 7 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 16-25, 39-52, 65-76, 85-96.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...