Ήρωες του COVID-19 στη Βόρεια Ελλάδα: Βράβευση για την «Ανάλυση Ιατρική»

Μοιραστειτε το

Ως ένας από τους «Ήρωες του COVID-19» στη Βόρεια Ελλάδα βραβεύθηκε η «Ανάλυση Ιατρική» (Βιοπαθολογικά Διαγνωστικά και Ερευνητικά Ιατρεία), σε εκδήλωση που διοργάνωσε το δημοσιογραφικό συγκρότημα «Μακεδονία», για να τιμήσει τους ανθρώπους που, υπερβάλλοντας εαυτούς, συνέβαλαν ώστε να βγούμε νικητές στην πρώτη φάση της μάχης με τον κορονοϊό.

Την ιδιαίτερα τιμητική διάκριση έλαβε ο επιστημονικός διευθυντής της «Ανάλυση Ιατρική», βιοπαθολόγος κ. Σπυρίδων Γέρου, σημειώνοντας στον χαιρετισμό του πως, αν και στον τίτλο της εκδήλωσης υπάρχει η λέξη «ήρωες», οι άνθρωποι της εταιρείας δεν αισθάνθηκαν στιγμή ήρωες, μόνο απλοί άνθρωποι του καθήκοντος και της αλληλεγγύης.

Ο κ. Γέρου υπογράμμισε τις συνεχείς προσπάθειες της «Ανάλυση Ιατρική» για την άμεση κάλυψη των αναγκών των νοσοκομείων της Βόρειας Ελλάδας και του κοινού σε τεστ COVID-19, αλλά και για την ταχύτατη ανταπόκριση στην ανάλυση και την επίδοση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων. Παράλληλα αναφέρθηκε στην στρατηγική επιλογή της να κρατήσει το κόστος σε χαμηλά επίπεδα και να κάνει το test COVID-19 προσιτό σε όλους.

«Κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό ώστε να βρεθούμε δίπλα στους ασθενείς, να καλύψουμε τα κενά που δημιούργησε η τεράστια ζήτηση για test COVID-19 στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας και όλα αυτά βάζοντας πάνω από όλα το όφελος του κοινωνικού συνόλου και όχι την κερδοφορία της εταιρείας» ανέφερε σχετικά ο κ. Γέρου.

Η «Ανάλυση Ιατρική», προσέφερε και προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της όπου υπάρχει ανάγκη , παραμένοντας πιστή στης αξίες της οι οποίες τοποθετούν στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Η εκδήλωση βράβευσης για τους «Ήρωες του COVID-19» στη Βόρεια Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παρουσία υπουργών, βουλευτών της πόλης και θεσμικών παραγόντων. Κατά τη διάρκειά της βραβεύθηκαν άνθρωποι από διαφορετικούς χώρους, που έδειξαν ηρωισμό και αυτοθυσία στην καθημερινή φροντίδα για την προστασία και την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής, αλλά και επιχειρήσεις που εκδήλωσαν την κοινωνική τους ευαισθησία και βοήθησε η καθεμιά από το δικό της μετερίζι στο να κερδηθεί η πρώτη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Η εκδήλωση του δημοσιογραφικού συγκροτήματος «Μακεδονία» τέθηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και της ΔΕΘ-Helexpo.

INFO
Σπυρίδων Γέρου, M.D., Ph.D.
Ιατρός Ειδικός Βιοπαθολόγος,
Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ,
Επιστημονικός Διευθυντής των Βιοπαθολογικών Διαγνωστικών & Ερευνητικών Ιατρείων «Ανάλυση Ιατρική ΑΕ».
Τσιμισκή 51, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 256 388
2310 252 642
www.analysi.gr

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...