Έχει τελικά πολυτελές εξοχικό ο Ζάεφ στην Χαλκιδική;  | newsbreak

Μοιραστειτε το

Σήριαλ έχει γίνει το αν τελικά ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ έχει στην κατοχή του ένα πολυτελέστατο συγκρότημα στη Χαλκιδική. Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε ότι ο Ζάεφ απολαμβάνει την πολυτελή βίλα του στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, αλλά, από τα Σκόπια διαψεύδουν κατηγορηματικά το θέμα.

Ο Ζόραν Ζάεφ σε αρκετές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά και προσφάτως, αρνήθηκε ότι κατέχει περιουσία εκτός της χώρας, αλλά όσον αφορά την οικογένεια του είπε «ρωτήστε τους», αφήνοντας ανοιχτό το… παράθυρο της αμφισβήτησης.

Η υπόθεση της βίλας στο πόδι της Κασσάνδρας έκλεισε (λένε οι Σκοπιανοί) με την έρευνα του «Free Press», το οποίο κάνει λόγο για fake news άγνωστου βουλγαρικού σάιτ, που έγινε το κύριο όπλο της προπαγάνδας της αντιπολίτευσης εναντίον του Ζάεφ. Σύμφωνα με αυτήν την έρευνα, η παραθαλάσσια βίλα της Κασσάνδρας (στη φωτογραφία) πωλείται από μεσιτικό γραφείο.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα