Έχασε το ματς, μπορεί την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Μοιραστειτε το

Μεγάλη ευκαιρία να γίνει το μεγάλο αφεντικό για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League έχασε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος προηγήθηκε στη Ρωσία, αλλά έχασε (2-1) από την Κράσνονταρ.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν ευκαιρίες, έχασαν πέναλτι, σημάδεψαν και το δοκάρι, όμως έδειξαν με την απόδοσή τους ότι είναι εφικτή η ανατροπή στην Τούμπα.

Το μας στη Ρωσία ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, η οποία κέρδισε πέναλτι στο έβδομο λεπτό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πέλκας, ο οποίος, όμως δεν σημάδεψε σωστά. Ο Έλληνας άσος πήρε το αίμα του πίσω στο 32′ όταν σκόραρε έπειτα από ωραίο συνδυασμό του Γιαννούλη με τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος έδωσε και την ασίστ.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κρατήσει για πολύ το προβάδισμα, καθώς, επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και έκαναν το 1-1 με εκτέλεση του Κλάεσουν, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Το ματς στην επανάληψη ήταν διαφορετικό, καθώς τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η Κράσνονταρ δεν προσπάθησαν να ανοίξουν το παιχνίδι ιδιαίτερα, όμως δεν έλειψαν οι συγκινήσεις και, φυσικά, το δεύτερο γκολ των Ρώσων.

Αρχικά, στο 68′ ο Γιαννούλης βρήκε μέσα στην περιοχή τον Ελ Καντουρί, όμως ο Μαροκινός σημάδεψε το δοκάρι, ενώ, δύο λεπτά αργότερα η Κράσνονταρ τιμώρησε τον «Δικέφαλο του Βορρά» με τον Καμπελά να σκοράρει και να κάνει την ανατροπή.

Οι συνθέσεις:

Κράσνονταρ (Μουράντ Μουσάεβ): Σαφόνοφ, Πετρόφ, Κάιο, Σορόκιν, Ραμίρες, Βάντερσον (86′ Σουλεϊμάνοφ), Βιλένα, Κλάεσον, Όλσον, Καμπελά (81′ Ούτκιν), Μπεργκ.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκο Ζίβκοβιτς – Κρέσπο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης – Ελ Καντουρί, Σβαμπ – Αντρίγια Ζίβκοβιτς Πέλκας (79′ Μπίσεσβαρ), Τζόλης (84′ Σφιντέρσκι).

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...