Έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό 47χρονη νοσηλεύτρια που πάλευε για τη ζωή της δύο εβδομάδες στη ΜΕΘ του Ναυτικού Νοσοκομείου | newsbreak

Μοιραστειτε το

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 47 ετών έχοντας χάσει την μάχη με τον κορωνοϊό μία νοσηλεύτρια και μητέρα δύο παιδιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ η 47χρονη Δήμητρα κατέληξε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ενώ «πάλευε για τη ζωή της δύο εβδομάδες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου που υπηρετούσε».

«Παρ’ ότι ένστολη εμείς τη θεωρούμε συνάδελφο. Και πονάμε το ίδιο όπως και με τους άλλους συναδέλφους. Ως εκ τούτω λοιπόν ότι ζητήσαμε χθες από τη πολιτεία για τους 11 νεκρούς από τα νοσοκομεία το ζητάμε και για το ένστολο υγειονομικό προσωπικό. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους συναδέλφους της», αναφέρει η ανακοίνωση.

Παράλληλα, η ΠΟΕΔΗΝ τονίζει ότι «προξενεί εντύπωση πως προστατεύονται τα δικαιώματα του ένστολου υγειονομικού προσωπικού και πως μπορούν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Η εκλιπούσα συνάδελφος είχε υποκείμενα νοσήματα και εργαζόταν στη πρώτη γραμμή. Δεν θα έπρεπε να ισχύει η εγκύκλιος του υπουργείου εσωτερικών και να εργάζεται σε κάποιο τμήμα της πίσω γραμμής;», καταλήγει η ΠΟΕΔΗΝ.

Η σπαρακτική ανάρτηση της φίλης της

«Για όσους ακόμη δεν πιστεύετε στον φονικό ιό…. Χθες έφυγε μια συνεργάτιδα από την προηγούμενη μου δουλειά… 47 χρόνων ένας υπέροχος άνθρωπος… Μια γλυκιά μανούλα που έκανε το καθήκον της… Νοσηλεύτρια στο Ναυτικό Νοσοκομείο… Γιατιιιι…. Είναι τόσο άδικο ενώ έχεις γύρω σου ανθρώπους που σ αγαπούν να πεθαίνεις μόνος.… Πραγματικά θλιβερό…. Καλό Παράδεισο!», έγραψε φίλη της άτυχης νοσηλεύτριας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και συνέχισε: «δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελο σου και την αισιοδοξία που μας μετέφερες…. Ας ευχηθουμε να εξαφανιστεί αυτός ο απαίσιος φονικός ιός…. Κλαιγεστε πολλοί για το τι γιορτές θα κάνετε και πως θα κάνετε τα ψώνια σας τη στιγμή που καθημερινά φεύγουν από τη ζωή τόσοι συνάνθρωποι μας…. Εκτιμήστε αυτά που έχετε και κάντε τον σταυρό σας να έχουμε ΥΓΕΊΑ!!!! Γιορτές θα ξανάρθουν…. Κάποιοι θα λείπουν όμως…. Σταματήστε επιτέλους να τα βάζετε με τα μέτρα….» κατέληξε.

Πηγή
Author: Ιωάννα Τ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα