Έχασε και από τη Λέστερ, απομακρύνθηκε η πρόκριση

Μοιραστειτε το

Ακόμα μια ήττα (τη δεύτερη σε ισάριθμα ματς) γνώρισε η ΑΕΚ, στο πλαίσιο του Europa League, γεγονός που μείωσε περαιτέρω τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Απόψε, λοιπόν, στο ΟΑΚΑ η Ένωση ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την αγγλική Λέστερ, πληρώνοντας ουσιαστικά τα δικά της αμυντικά λάθη και την αναποτελεσματικότητά της στην επίθεση. Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ πάλεψε για κάτι καλό σήμερα, όμως δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε και παρέμεινε χωρίς βαθμό στον όμιλό της. 

Συγκεκριμένα, στο α’ μέρος η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες για να σκοράρει όμως ο Λιβάγια δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα σε δύο τετ-α-τετ απέναντι στον Σμάιχελ. Το ίδιο διάστημα, η Λέστερ αποδείχθηκε ιδιαίτερα κυνική, καθώς μετέτρεψε σε τέρματα τις δύο από τις τρεις ευκαιρίες που είχε για να σκοράρει (με τον Βάρντι που εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στο 18ο λεπτό και τον Τσάουντχαρι που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 39΄).

Παρά το βαρύ σκορ, η ΑΕΚ μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο για να ανατρέψει το σκορ και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Το τέρμα του Τάνκοβιτς στο 49′ αναπτέρωσε της ελπίδες της ελληνικής ομάδας, όμως ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να σκοράρει ξανά, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, σε νέο τετ-α-τετ με τον Σμάιχελ. 

Μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσει τη νίκη μέσα από τα χέρια της, η Λέστερ (που είχε δοκάρι στο 64′ με τον Ουντέρ) έδωσε προτεραιότητα στην άμυνά της, κλείνοντας τους διαδρόμους για τους Ενωσίτες, που ήθελαν αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι πιο ουσιαστικό μέχρι το τελικό σφύριγμα. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης (86΄ Βασιλαντωνόπουλος), Νεντελτσεάρου, Σβάρνας, Ινσούα (86΄ Μαχαίρας), Σάκχοφ (86΄ Σαμπανάτζοβιτς), Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Λιβάγια (46΄ Ολιβέιρα), Λόπες, Ανσαριφάρντ (46΄ Τάνκοβιτς).

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Μόργκαν, Φοφανά, Φούκς (46΄ Τόμας), Τζάστιν, Ουντέρ (66΄ Πραέτ), Τσάουντχαρι (66΄ Μεντί), Τίλεμανς, Μάντισον (74΄ Μπαρνς), Ολμπράιτον, Βάρντι (70΄ Ιεανάτσο).

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...