Έφοδος σε πτηνοτροφείο Σερραίου που το χρησιμοποιούσε ως «βιτρίνα» για να καλλιεργεί κάνναβη! | newsbreak

Μοιραστειτε το

«Στα δίχτυα» των αστυνομικών έπεσε το πρωί της Δευτέρας ένας 57χρονος από τις Σέρρες, ο οποίος είχε μετατρέψει το πτηνοτροφείο του, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από το χωριό Ηράκλεια, σε… καβάτζα ναρκωτικών.

Κατά τις έρευνες που διενήργησαν στο σημείο οι άνδρες της Ασφάλειας, εντόπισαν ανάμεσα στα διάσπαρτα κλουβιά συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 703 γραμμαρίων καθώς και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους ενάμισι κιλού.

Μάλιστα ο δράστης, φοβούμενος τυχόν έφοδο των Αρχών στο πτηνοτροφείο του, είχε φροντίσει να κρύψει επιμελώς μια αρκετά μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε μπλε σακούλα, την οποία είχε τοποθετήσει μέσα σε ηλεκτρικό φουρνάκι!

Εκτός από τα ναρκωτικά, οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα κυνηγητικό όπλο (για το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης δεν κατείχε την απαιτούμενη άδεια) και το κατάσχεσαν.

Ο 57χρονος, που αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα χρησιμοποιούσε το πτηνοτροφείο του ως «βιτρίνα» για να καλύπτει την παράνομη δράση του, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Σερρών.

  • Δείτε βίντεο από τη στιγμή της εφόδου των Αρχών στο πτηνοτροφείο:

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα