Έφερνε με φορτηγό κοκαΐνη μέσω Ιταλίας

Μοιραστειτε το

Για μεταφορά και εισαγωγή στην Ελλάδα ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός οδηγός φορτηγού, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα, ως οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου, με δραστηριοποίηση στην οδική μεταφορά προϊόντων μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών, μετέφερε και εισήγαγε ποσότητες ναρκωτικών στην Ελλαδα, με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή τους στην εσωτερική αγορά.

Όπως εξακριβώθηκε, ο κατηγορούμενος, οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών, προερχόμενος από Ιταλία και μέσω του πορθμείου Ανκόνα Ιταλίας-Πάτρας, αφίχθη στις 23 Δεκεμβρίου στο λιμάνι Πατρών και κατέληξε στην περιοχή της Λυκόβρυσης Αττικής.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγό, σε συνεργασία με στελέχη του Λιμενικού Σώματος Πατρών και τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Επιχειρήσεων, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στον αποθηκευτικό χώρο του επικαθήμενου 13 συσκευασίες με κοκαΐνη και μικροποσότητα χασίς.

Επίσης εντός του χώρου της καμπίνας του φορτηγού βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο μεγάλο χρηματικό ποσό.

ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ – HELLENIC POLICE

Ειδικότερα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 14 κιλών και 45 γραμμαρίων, ακατέργαστο χασίς βάρους επτά γραμμαρίων, 287.060 ευρώ, φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών (τράκτορας και επικαθήμενο), συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...