«Έφαγε» 9 σφαίρες, αλλά επέζησε και τώρα θα καταθέσει στη δίκη της πρώην του, για… απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του! (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Μια 30χρονη γυναίκα από την Ουάσινγκτον προσέλαβε έναν 17χρονο για να δολοφονήσει τον πρώην σύζυγό της, ώστε να «βάλει χέρι» στο… γεμάτο ταμείο του εξάχρονου ΑμεΑ γιου τους.

Παρότι «έφαγε» εννέα σφαίρες, όμως, ο 48χρονος πρώην σύζυγος της 30χρονης, όχι μόνο ζει και βασιλεύει, αλλά έγινε και ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη της!

Η Σερίν Κέλι από το Μπελβί της Ουάσινγκτον έδωσε 11.000 ευρώ στον Τζόσουα Γκουντ για να «φάει» τον Μπάρον Λι. Ο Γκουντ με συνεργό τον ανήλικο Κουίνσι Μέντεζ πυροβόλησε τον Λι έξω από το διαμέρισμά του. Συνέχισε δε να του ρίχνει σφαίρες -εννέα συνολικά- ακόμη και όταν ο Λι έπεσε στο έδαφος.

Για καλή τύχη του 48χρονου, καμία από τις σφαίρες δεν τραυμάτισε ζωτικό όργανο ή αρτηρία και μπόρεσε όχι μόνο να περπατήσει, αλλά και να αναγνωρίσει τους δράστες στην αστυνομία!

Αποζημίωση

Οι ντετέκτιβ του Μπελβί κατάφεραν να συνδέσουν την Κέλι με τους δύο ανηλίκους, χάρη στις τοποθεσίες που κατέγραψε το κινητό του δράστη. Θεωρούν ότι η 30χρονη ήθελε να βγάλει από τη μέση τον Λι για να διαχειρίζεται μόνη της την αποζημίωση που έλαβε ο εξάχρονος γιος τους, διότι κατά τη γέννησή του υπέστη εγκεφαλικές βλάβες.

  • Δείτε βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης της 30χρονης:

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα