Έσπασε το ρόδι ο Παναθηναϊκός

Μοιραστειτε το

Έπρεπε να φτάσει η 7η αγωνιστική για να πανηγυρίσει ο Παναθηναϊκός το παρθενικό του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Οι «πράσινοι» νίκησαν στη Λαμία με 2-0 την τοπική ομάδα, χάρη σε δύο τέρματα που πέτυχε ο Καρλίτος Λόπεθ (στο 8ο και στο 60ο λεπτό).

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και πήρε προβάδισμα στο σκορ πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο. Καθοριστικό αποδείχθηκε το 19ο λεπτό, όταν η Λαμία κέρδισε πέναλτι, όμως ο Διούδης νίκησε τον Ρόμανιτς και κράτησε το «μηδέν» για την ομάδα του. 

Μάλιστα, στο 60′ οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» τη νίκη, καθώς πέτυχαν δεύτερο γκολ και στη συνέχεια έκαναν σωστή διαχείριση του ματς μέχρι το τελικό σφύριγμα. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λαμία (Μπ. Τεννές): Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα (46’ Βιγιάλμπα), Αντέτζο, Βύντρα, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Μπουλούλης (86’ Σαραμαντάς), Μπαχανάκ, Ντέλετιτς, Ρόμανιτς (75’ Μπιανκόνι), Καραμάνος (29’ λ.τρ. Αραμπούλι, 86’ λ. τρ. Τσούκαλος).

Παναθηναϊκός (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης (77’ Μολό), Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Σαβιέρ (88’ Βιγιαφάνιες), Μακέντα (82’ Αλεξανδρόπουλος), Καρλίτος (88’ Καμπετσής).

Σε άλλα σημερινά ματς, ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τον Απόλλωνα, ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε μεγάλη νίκη στο Περιστέρι νικώντας τον Ατρόμητο με το ίδιο σκορ (0-2), ενώ στον Βόλο η τοπική ομάδα ήρθε ισόπαλη με την ΑΕΛ με 1-1.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...