Έρχονται κουπόνια σε ακόμη 15.000 μητέρες για βρεφονηπιακούς σταθμούς | newsbreak

Μοιραστειτε το

Τη δυνατότητα να ενταχθούν στους βρεφονηπιακούς χιλιάδες ακόμα παιδιά έκανε γνωστή με επίσημη ανακοίνωσή της, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί είναι βασικό εργαλείο ανάπτυξης για το παιδί, ενώ αποτελούν βοήθεια για τις οικογένειες και τις μητέρες, τόνισε η Δόμνα Μιχαηλίδου μιλώντας στο πρωί στο Mega.

«Ξεκινήσαμε ένα παράλληλο πρόγραμμα, το οποίο δίνει κουπόνια σε 20% περισσότερους δικαιούχους– σε πάνω από 15.000 μητέρες, οι οποίες μπορεί να έχουν υψηλότερα εισοδηματικά όρια κατά 3.000».

Πλέον, κουπόνι δικαιούνται και μητέρες με 30.000 ευρώ και ένα παιδί, ενώ κανονικά κουπόνι δικαιούται μια μητέρα με εισόδημα 27.000 ευρώ και ένα παιδί.

Μάλιστα, εντάχθηκαν στους δικαιούχους του προγράμματος οι γυναίκες που εργάζονται στο Δημόσιο και τους δημοτικούς φορείς.

Σε ό,τι αφορά στην ασφάλεια στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η κ. Μιχαηλίδου τόνισε ότι ακολουθήθηκαν όλες οι οδηγίες και οι προϋποθέσεις που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα Τ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα