Έπεσε μαχόμενος στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός

Μοιραστειτε το

Ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο, ανέτρεψε διαφορά 20 πόντων, όμως ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις κλασικές φετινές του αδυναμίες και, τελικά, ηττήθηκε με 90-79 από την Αρμάνι εκτός έδρας.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα των ερυθρολεύκων στην Euroleague και πλέον υποχώρησαν στην ενδέκατη θέση με ρεκόρ 11-11. 

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και λίγο έλειψε το αποτέλεσμα να κριθεί από τα δύο πρώτα δεκάλεπτα, όμως με μία αντεπίθεση στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου μείωσε τη διαφορά από το -20 στους δέκα πόντους.

Στην επανάληψη με οδηγούς τους Σλούκα και Βεζένκοφ και με πολύ καλύτερα ποσοστά από το τρίποντο ο Ολυμπιακός έμεινα κοντά στο σκορ, όμως οι δύο Έλληνες αποδείχθηκαν απελπιστικά μόνοι στο επιθετικό κομμάτι, τη στιγμή που κάποια μπλακ άουτ στην άμυνα επέτρεπαν στην Αρμάνι να κάνει μικρά σερί και να κρατά τον έλεγχο του αγώνα.

Στα τελευταία λεπτά του ματς οι ερυθρόλευκοι έκαναν μια ακόμη αντεπίθεση, μείωσαν στους 2 πόντους, όμως ένα καθοριστικό τρίποντο του Ντιλέινι έγειρε την πλάστιγγα προς την πλευρά των Ιταλών. Κορυφαίος για την Αρμάνι ο Κέβιν Πάντερ, ο οποίος σκότωσε την πρώην ομάδα του με 27 πόντους.

Ξεχωριστό στατιστικό σημείο οι 29 βολές που εκτέλεσαν οι γηπεδούχοι έναντι 11 για τον Ολυμπιακό. 

Δεκάλεπτα: 24-19, 44-34, 65-62, 90-79

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...