Έξαλλοι στο Μαξίμου με το «υπέρκομψο εμβόλιο» (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Τους κατέστρεψε στην κυριολεξία το Σαββατοκύριακο ο Σκάι.

Ο λόγος για το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού που έχει ακούσει τα μύρια όσα σήμερα το απόγευμα έπειτα από την διαπίστωση ότι η λεζάντα του Σκάι που περιέγραφε την σύζυγό του πρωθυπουργού ως «υπέρκομψη» που θα έκανε το εμβόλιο, είναι πραγματική.

Στο μέγαρο Μαξίμου θεωρούν ότι η όλη υπόθεση που έχει πάρει διαστάσεις φωτιάς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν προβοκάτσια και απαιτούν από τον σταθμό να εντοπίσουν τον υπαίτιο και να τον απολύσουν!

Γιατί όμως απέκλεισαν με τέτοια ευκολία το γεγονός της εσκεμμένης αποθέωσης της συζύγου του πρωθυπουργού; Εάν έπαιζε σε κάποιο αντικυβερνητικό κανάλι τέτοια λεζάντα, λογικό ήταν να το θεωρήσουν προβοκάτσια. Αλλά στον Σκάι, έχουμε ακούσει και χειρότερα.

Εδώ μόλις προχθές μετά το Βατερλώ στη σύνοδο κορυφής υπήρξε φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα που παρουσίασε τον πρωθυπουργό ως Τσώρτσιλ μετά την σύνοδο του 1943. Εκεί γιατί δεν θεώρησαν ότι γίνεται προβοκάτσια; Κρίμα να χάσει ένας εργαζόμενος τη θέση του επειδή απλά είπε μια καλή κουβέντα για την σύζυγό του πρωθυπουργού.

Ας το δουν λίγο εκεί στο Μαξίμου γιατί υπάρχει κίνδυνος να κοπούν τελείως τα ρεπορτάζ τύπου Μωυσή. Πράγμα που θα είναι κακό για την ψυχολογία του πρωθυπουργού.

Πηγή
Author: Ανδρέας Ζ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα