Έξαλλη η Μελάνια για το εξώφυλλο που της «έφαγε» η Μπιγιονσέ! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Έσκασε από τη ζήλια της η Μελάνια Τραμπ, όταν έμαθε ότι το περιοδικό «Vogue» είχε επιλέξει τη Μπιγιονσέ για το τεύχος Σεπτεμβρίου του 2018 και όχι εκείνη, όπως ίσως ήλπιζε.

Σε κρυφά ηχογραφημένη συνομιλία της με την πρώην φίλη και βοηθό της Στέφανι Γουίνστον Βόλκοφ, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ ακούγεται έκπληκτη από την απόφαση της Αν Γουίντουρ για το συγκεκριμένο τεύχος, το οποίο είναι παραδοσιακά το μεγαλύτερο και σημαντικότερο του χρόνου για τη «Vogue».

«Η Αν (σ.σ.: Γουίντουρ) έδωσε το εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου της “Vogue” -ολόκληρο, ολόκληρο, τα πάντα- στην Μπιγιονσέ. Επομένως εκείνη θα προσλάβει μαύρο φωτογράφο και θα είναι ο πρώτος μαύρος φωτογράφος που κάνει ποτέ εξώφυλλο της “Vogue”», ακούγεται να λέει ενοχλημένη σε αποσπάσματα της ηχογραφημένης συνομιλίας της που δημοσιοποιήθηκαν στο NBC News.

«Τι; Αυτό είναι παράλογο», απαντάει η Βόλκοφ, η οποία έχει ηχογραφήσει συνολικά έξι συνομιλίες της με τη Μελάνια Τραμπ, με την πρώτη κυρία να σχολιάζει παγερά «αυτό διάβασα».

Η Μελάνια Τραμπ δεν έχει φιλοξενηθεί στο αμερικανικό περιοδικό από τότε που ο σύζυγός της ανέλαβε την προεδρία, τη στιγμή που η προκάτοχος του τίτλου της, η Μισέλ Ομπάμα, είχε κάνει τρία εξώφυλλα στη διάρκεια της θητείας του Μπαράκ Ομπάμα!

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα