«Ένιωσα πως με βίασε!» Εσκασε η 21η μήνυση κατά του ανώμαλου γυναικολόγου  | newsbreak

Μοιραστειτε το

Συνεχίζεται η «βροχή» των μηνύσεων για σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος του γυναικολόγου της Ρόδου, που έφτασαν πλέον τις 21! Η τελευταία μηνυτήρια αναφορά ήρθε από μία 53χρονη, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή της όσα βίωσε στα χέρια του σεξομανούς γιατρού, κατά τη διάρκεια εκείνης της εξέτασης.

Η 53χρονη γυναίκα είπε ότι ένιωσε μια ανακούφιση όταν έμαθε ότι είχε υποβληθεί η πρώτη μήνυση κατά του 65χρονου γιατρού, σε βάρος του οποίου έχουν ασκηθεί διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση. Μάλιστα, έδωσε συγχαρητήρια για το θάρρος της στην πρώτη γυναίκα που τον μήνυσε, ενώ ανέφερε ότι η ίδια δεν είχε το ψυχικό κουράγιο να κάνει άμεσα το ίδιο, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε και ακόμα την ταλαιπωρεί. Οπως ισχυρίστηκε, αποφάσισε να προχωρήσει τώρα στη μήνυση, διότι ο μαιευτήρας δεν διστάζει να αντεπιτεθεί μηνύοντας και κάνοντας αγωγές στις γυναίκες που διατείνονται ότι υπήρξαν θύματά του, λέγοντας ότι έχουν στήσει πλεκτάνη σε βάρος του! Οπως είπε, η συμπεριφορά του την έχει εξοργίσει, αλλά έχει νευριάσει και με τον εαυτό της, καθώς δεν βρίσκεται μαζί με τις υπόλοιπες γυναίκες στον αγώνα που δίνουν.

Αρχισε να ασελγεί σε βάρος της με τα δάχτυλά του

Μιλώντας για τη δική της τραυματική εμπειρία, η 53χρονη ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν τον Αύγουστο του 2014. Τότε αντιμετώπισε ένα γυναικολογικό πρόβλημα και επισκέφθηκε έναν άλλο γυναικολόγο, ο οποίος, αφού την εξέτασε, τη συμβούλεψε να χειρουργηθεί για να αφαιρέσει δύο πολύποδες. Ετσι απευθύνθηκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα και βρέθηκε για εξέταση στο ιατρείο του γυναικολόγου με τα… μακριά χέρια. Η γυναίκα τού εξέθεσε τη διάγνωση του συναδέλφου του και συμφώνησε και ο ίδιος μετά την εξέταση στην οποία την υπέβαλε. Ξαφνικά, όμως, άρχισε να ασελγεί σε βάρος της με τα δάχτυλά του και, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, η γυναίκα υπέστη σοκ. Οταν βγήκε από το ιατρείο, ένιωθε πως βιάστηκε και τηλεφώνησε τρέμοντας στον σύζυγό της, στον οποίο εξιστόρησε τι είχε συμβεί, ενώ μίλησε και στη μητέρα της. Ομως φοβήθηκε να προχωρήσει σε περαιτέρω νομικές ενέργειες λόγω της κατάστασής της, ενώ εξήγησε ότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει για να χειρουργηθεί σε ιδιωτική κλινική.

Προχθές, όμως, εξήμισι χρόνια μετά την τραυματική εξέταση και αφού έχουν ήδη υποβληθεί μηνύσεις από 20 γυναίκες, η 53χρονη πέρασε το κατώφλι της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου και έγινε η 21η που υπέβαλε σε βάρος του 65χρονου μήνυση για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και εξύβριση κατά τη διάρκεια της ιατρικής εξέτασης.

Θράσος! Αντεπίθεση με αγωγές

Πάντως, ο γυναικολόγος συνεχίζει το… βιολί του, αφού υποβάλλει αγωγές σε βάρος των γυναικών που τον κατήγγειλαν. Σχεδόν δύο εβδομάδες αφότου κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης από αδικοπραξία κατά της πρώτης γυναίκας που τον καταμήνυσε, διεκδικώντας αποζημίωση 120.000 ευρώ, προχθές έκανε αγωγή και σε ακόμη μία . Ο 65χρονος αιτείται να γίνει δεκτή η αγωγή του και να υποχρεωθεί η εναγομένη να του καταβάλει 50.000 ευρώ αλλά και να απειληθεί ως μέσον αναγκαστικής εκτέλεσης κατά της εναγομένης η προσωπική της κράτηση για χρονικό διάστημα 12 μηνών!

Η κυρία ανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και καθημερινά καταθέτουν ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας Ρόδου γυναίκες που υπέβαλαν μηνύσεις. Η τελευταία κατάθεση έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Μαρτίου, ενώ αναμένεται να καταθέσει και μια Ελληνίδα που καταμήνυσε τον γυναικολόγο μέσω της πρεσβείας της χώρας μας στην Ολλανδία. Πλέον, αναμένεται να κληθεί και η 53χρονη, η 21η γυναίκα που τον μήνυσε την περασμένη Τετάρτη.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα