Ένα περίστροφο στο τραπέζι της Δήμητρας Ματσούκα (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Η Δήμητρα Ματσούκα απολαμβάνει να χαλαρώνει στο διαμέρισμά της στο κέντρο της Αθήνας, όταν δεν βρίσκεται σε κάποια παραλία για τις χειμερινές της βουτιές. Η αγαπημένη ηθοποιός το τελευταίο διάστημα ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από το καταφύγιό της, με την ίδια να ποζάρει σε αγαπημένες γωνίες του σπιτιού της.

Σε μίνιμαλ και σοφιστικέ τόνους, την παράσταση στο σαλόνι της κλέβουν ο μπεζ δερμάτινος καναπές της και η λευκή βιβλιοθήκη της γεμάτη από βιβλία, διακοσμητικά και κορνίζες.

Τα στόρια στο παράθυρό της τα οποία συνήθως επιλέγει να έχει μισάνοιχτα, προσίδουν ένα μυστηριακό ύφος στην ατμοσφαιρα αλλά και στις φωτογραφίες της.

Το όπλο μέσα στην πιατέλα

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε εντύπωση το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ήταν όταν η αγαπημένη ηθοποιός, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram ένα Story στο οποίο διακρινεται ένα όπλο πάνω στο τραπέζι του σαλονιού της, τοποθετημένο μέσα σε μια πιατέλα.

Δεν γνωρίζουμε αν είναι αληθινό ή αν αποτεεί κάποιο από τα αξεσουάρ που έχει χρησιμοποιήσει σε κάποιον ρόλο της στο παρελθόν, το σίγουρο είναι ότι η Δήμητρα Ματσούκα έχει καταφέρει να απλώσει ένα πέπλο μυστηρίου πάνω από την προσωπική της ζωή, το τελευταίο διάστημα. Ίσως ο αγαπημένος της σκηνοθέτης να είναι ο Άλφρεντ Χίτσκοκ… Ίσως ακόμα κι αν είχε προλάβει να την γνωρίσει, ο ίδιος να την επιλέγε για πρωταγωνίστρια του «Marnie»…

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα