Ένας 55χρονος περιπτεράς έκρυβε οπλοστάσιο και 710.000 ευρώ σε αποθήκη! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Μέσα σε μία ετοιμόρροπη αποθηκούλα στο Ηράκλειο έκρυβε έναν θησαυρό πολλών χιλιάδων ευρώ, αλλά και παράνομα όπλα ένας 55χρονος με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο!

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου είχαν πληροφορίες ότι κατείχε παράνομο οπλισμό, όχι όμως και το τεράστιο ποσό των 710.000 ευρώ!

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης επιχείρησης που εκτέλεσαν οι άνδρες του ΤΑΕ αρχικά στο σπίτι του υπόπτου, που διατηρεί περίπτερο και κατόπιν στη μικρή αποθήκη που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην κατοικία του βρήκαν τα τέσσερα πιστόλια, αλλά αμέσως μετά αντίκρισαν έκπληκτοι και τα χρήματα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του περιπτερά διερευνούν τώρα την προέλευση των χρημάτων και το νόμιμο της κατοχής τους. Παράλληλα, με εισαγγελική εντολή έχει ζητηθεί η συνδρομή και άλλων Αρχών για να διαπιστωθούν οι κινήσεις των χρημάτων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με το cretalive, η πλευρά του 55χρονου υποστηρίζει ότι υπάρχουν τα παραστατικά που δικαιολογούν απόλυτα τη νομιμότητα των χρημάτων που βρέθηκαν από τους αστυνομικούς, ενώ επισημαίνεται ότι υπάρχει και παραστατικό ανάληψης τεράστιου χρηματικού ποσού την περίοδο της οικονομικής κρίσης. Επίσης, ο 55χρονος περιπτεράς ισχυρίζεται ότι οι πλούσιες επαγγελματικές δραστηριότητες που έχει αναπτύξει δικαιολογούν απόλυτα την κατοχή αυτών των χρημάτων.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα