Ένας 19χρονος που συνελήφθη με όπλα και εκρηκτικά, σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Τζο Μπάιντεν | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ένας νεαρός άνδρας από τη Βόρεια Καρολίνα που κατηγορήθηκε τον περασμένο μήνα για παιδική πορνογραφία, σχεδίαζε μαζικούς πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια των εορτών και τη δολοφονία του Δημοκρατικού προεδρικού υποψήφιου Τζο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με ομοσπονδιακό δικαστήριο, ο 19χρονος Alexander Hillel Treisman, ο οποίος χρησιμοποιούσε και το ψευδώνυμο Alexander S. Theiss, τον Σεπτέμβριο κατηγορήθηκε για παιδική πορνογραφία. Όταν οι αρχές ερεύνησαν τις ηλεκτρονικές συσκευές του Treisman, ανακάλυψαν πληθώρα ενοχοποιητικών πληροφοριών.

Μεταξύ των λογαριασμών στα social media και των συσκευών του Treisman, υπήρχαν εικόνες διαφόρων όπλων που κατείχε, σχέδια για μαζικούς πυροβολισμούς τα Χριστούγεννα ή τη Μαύρη Παρασκευή, χιλιάδες αναφορές σε παιδική πορνογραφία και εικόνες και βίντεο βιασμών παιδιών και πολλές αναζητήσεις στο διαδίκτυο για το σπίτι του Μπάιντεν.

Στις συσκευές του Treisman, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τον Απρίλιο δημοσίευσε ένα meme με τη λεζάντα, «πρέπει να σκοτώσω τον joe biden;» ακολουθούμενο από ένα χρονοδιάγραμμα αναζητήσεων στο διαδίκτυο τον Μάιο όπου αναζήτησε πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση κατοικίας του Μπάιντεν, τους νόμους περί κρατικών όπλων και τα γυαλιά νυχτερινής όρασης, ανέφερε το δικαστήριο.

Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν φαίνεται να υποδηλώνουν ότι ο Treisman είχε κάνει δοκιμαστικά σχέδια για να εγκαταλείψει τη χώρα, μεταξύ άλλων με ιατρικό πολωνικό διαβατήριο που ανακαλύφθηκε στον σκληρό δίσκο του και στέλνοντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια καναδική δικηγορική εταιρεία ρωτώντας για την απόκτηση της καναδικής υπηκοότητας.

Σύμφωνα με τη δικαστική εντολή, τον Μάιο ένα λευκό φορτηγό που ήταν παρκαρισμένο στο χώρο στάθμευσης μιας τοπικής τράπεζας αναφέρθηκε από τους υπαλλήλους στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί ρυμούλκησαν το φορτηγό και κατά τη διάρκεια της έρευνας ανακάλυψαν αρκετά πυροβόλα όπλα μαζί με εκρηκτικά υλικά, σχέδια με σβάστικες και περισσότερα από 500.000 δολάρια που πιστεύεται ότι ήταν του Τράισμαν.

Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε για να πάει στην τράπεζα, οι αρχές ανακάλυψαν περισσότερα πυροβόλα όπλα, καθώς και πολλαπλές ταυτότητες, μια από τις οποίες είχε το ψευδώνυμό του, Alexander S. Theiss.

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα