Ένας αστυνομικός τραυματίας σε συμπλοκή με νεαρούς στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ. (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Στον τραυματισμό ενός από τους αστυνομικούς οδήγησε η συμπλοκή ανάμεσα σε αυτούς και σε ομάδα νεαρών, στην περιοχή Ευαγγελίστριας, στη Θεσσαλονίκη.

Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τις 17:00, όταν η Αστυνομία έλαβε κλήση για νεαρούς που παράβαιναν τα μέτρα και έπαιζαν στο γηπεδάκι της περιοχής, ωθώντας αστυνομικές δυνάμεις να σπεύσουν στο σημείο.

Εκεί διαπιστώθηκε όντως συνωστισμός περισσότερων από δέκα νεαρών, οι οποίοι, στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων κινήθηκαν εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός της ομάδας Ζ και να γίνουν τέσσερις προσαγωγές ατόμων επί τόπου και, τριάντα λεπτά μετά το επεισόδιο, δύο ακόμη, στην οδό Παλαιών Πατρών, από μεγάλη αστυνομική δύναμη με μοτοσυκλέτες της ομάδας ΟΠΚΕ και την Άμεση Δράση. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, o ένας εκ των δύο νεαρών κρυβόταν σε πολυκατοικία και ανεβοκατέβαινε με το ασανσέρ, ώσπου οι αστυνομικοί κατάφεραν, τελικά, να του περάσουν χειροπέδες.

  • Δείτε σχετικά βίντεο:

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα