Ένας αστέρας του ράγμπι, μία Instagrammer και ένας σέρφερ βρίσκονται πίσω από την διακίνηση ναρκωτικών στην Αυστραλία | newsbreak

Μοιραστειτε το

Η Μικαΐλα Νόακς, η οποία διαφημίζει συχνά επώνυμα μαγιό μέσα από το προφίλ της στο Instagram, όπου έχει πάνω από 12.000 followers, ήταν ένα από τα επτά άτομα που συνελήφθησαν στην Αυστραλία για διακίνηση ναρκωτικών μεταξύ Νέας Νότιας Ουαλίας και Κουίνσλαντ, ύστερα από εφόδους των Αρχών που ερευνούσαν την υπόθεση από τον περασμένο Μάιο.

Σε αυτές οι αστυνομικοί εντόπισαν ποσότητες κοκαΐνης, μεθαμφεταμινών και στεροειδών, μετρητά ύψους 60.000 δολαρίων, κινητά τηλέφωνα και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών.

Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και ο Μάικλ Γκόρντον, πρώην παίκτης και νυν μέλος του προπονητικού τιμ της ομάδας ράγκμπι Gold Coast Titans.

Τόσο η Νόακς όσο και ο Γκόρντον δήλωσαν αθώοι για τις κατηγορίες που τους βαραίνουν και αναμένουν την εκδίκαση της υπόθεσής τους, ενώ λίγο μετά τη σύλληψή τους έγινε γνωστό ότι η ομάδα Gold Coast Titans διέκοψε τη συνεργασία της με τον Γκόρντον «μέχρι νεωτέρας».

Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και ο Τέιτ Ρόμπινσον, ο οποίος πιθανολογείται ότι είχε δεσμό με τη Νόακς, αφού εκείνη αναρτούσε συχνά τρυφερά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους στον λογαριασμό της. Ένας 22χρονος σέρφερ αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες, όπως και η σύντροφός του. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι υπόλοιποι συλληφθέντες είναι νεαρής ηλικίας.

Πηγή
Author: Λαμπρίνα Κ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα