Έλεγχος ρουτίνας της ΕΛ.ΑΣ στα Ιωάννινα αποκάλυψε εγκληματική οργάνωση ανηλίκων! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Σε εγκληματική οργάνωση ανηλίκων «έπεσαν» οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου στα Ιωάννινα!

Οι αστυνομικοί διενεργούσαν δειγματοληπτικούς ελέγχους στην περιοχή, όταν διαπίστωσαν ότι τα δύο ανήλικα αγόρια, που είχαν μαζί τους κλοπιμαία, ήταν μέλη σπείρας η οποία έκανε διαρρήξεις στην πόλη. Μάλιστα, αναζητείται ακόμα ένας ανήλικος, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε ένα πιστόλι με 13 σφαίρες!

Στην κατοχή των αγοριών βρέθηκαν χρυσαφικά, τρία κινητά, ένα κατσαβίδι, 12,15 ευρώ και δύο χαρτονομίσματα των 5.000 δραχμών, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην Ασφάλεια. Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι το ίδιο πρωί διέρρηξαν το σπίτι μιας γυναίκας και άρπαξαν χρυσαφικά, ενώ είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν άλλα δυο σπίτια.

Τέλος, στο διάστημα από την περασμένη Τετάρτη έως την Πέμπτη είχαν διαρρήξει άλλο ένα σπίτι και είχαν κλέψει χρυσαφικά.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων και κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ δίωξη έχει ασκηθεί και στους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα