Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Η έκρηξη των κρουσμάτων προκάλεσε ανησυχία στην κυβέρνηση και αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη έκτακτη σύσκεψη  στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη συμμετέχουν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο επικεφαλής του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας και ο λοιμωξιολόγος καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Στη σύσκεψη γίνεται εκτίμηση των δεδομένων της πανδημίας και εξετάζονται περαιτέρω κινήσεις για την ανάσχεση της διασποράς του ιού. Ειδικότερα αναμένεται να επικεντρωθεί η συζήτηση σε περιοχές που βρίσκονται σε αυξητική πορεία και να καθοριστούν τα επόμενα βήματα, όπως έγινε στην περίπτωση της Κοζάνης.

Ήδη οι περιοχές της Αττικής , Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Βοιωτίας και Σερρών, βρίσκονται σε ειδική κατηγορία κινδύνου μετά τα συσσωρευμένα κρούσματα, γεγονός που επιβεβαιώθηκε στη σημερινή ημερήσια ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού, από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα