Έκτακτη σύσκεψη στο ΚΕΠΥ – ΕΚΑΒ για τις εισαγωγές στα νοσοκομεία

Μοιραστειτε το

Έκτακτη σύσκεψη της επιτροπής επιχειρησιακής διαχείρισης της πανδημίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα, στο κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ, λόγω του μεγάλου αριθμού εισαγωγών κατά τη χθεσινή εφημερία σε νοσοκομεία της Αττικής αλλά και της περιφέρειας.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται με στόχο τον έλεγχο αλλά και τον βέλτιστο συντονισμό των σημερινών εφημεριών των υγειονομικών σχηματισμών του λεκανοπεδίου Αττικής και για αυτόν τον λόγο θα συνδυαστεί με ταυτόχρονη τηλεδιάσκεψη με όλους τους διοικητές των Νοσοκομείων της 1ης και 2ης ΥΠΕ.

Στη σύσκεψη με επικεφαλής τον ΓΓ Υπηρεσιών Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλο, παρευρίσκονται ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου, ο Διοικητής της 1ης ΥΠΕ Παναγιώτης Στάθης, ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Χρήστος Ροϊλός και η Υπεύθυνη Συντονίστρια της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων του ΕΚΑΒ Ιατρός Αναστασία Ζυγούρα.

Μέχρι χθες διασωληνωμένοι νοσηλεύονταν 371 ασθενείς (71.4% άνδρες), με διάμεση ηλικία τα 69 έτη. Οι νέες εισαγωγές ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας χθες ήταν 270 (ημερήσια μεταβολή -7.53%), ενώ ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 273 ασθενείς. 

Χθες ανακοινώθηκαν επίσης άλλα 1.790 κρούσματα, και καθώς τα κρούσματα όλη την εβδομάδα ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα η παράταση του lockdown στην Αττική θεωρήθηκε μονόδρομος,

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...