Έκτακτα μέτρα λόγω χιονοπτώσεων από τον Δήμο Καλλιθέας – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Η πολιτική προστασία και τα συνεργεία του Δήμου Καλλιθέας είναι σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο για την αντιμετώπιση προβλημάτων λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης. Με διαρκείς επεμβάσεις και ρίψη αλατιού προσπαθούμε να διατηρηθεί το οδικό δίκτυο της πόλης ανοικτό.

Ωστόσο η Δημοτική Αρχή απευθύνει ισχυρή σύσταση στους κατοίκους όλης της πόλης να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής – Τμήμα Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Καλλιθέας υλοποιεί σχέδιο δράσης προκειμένου να αποτραπεί η έκθεση των αστέγων στο ψύχος του χειμώνα.

Συγκεκριμένα, για την προστασία των αστέγων  για όσο διάστημα θα διαρκέσει το ψύχος, είναι ανοιχτός ο χώρος φιλοξενίας στο Α΄ ΚΑΠΗ,  Εσπερίδων 3, όλο το 24ωρο – όπου εφαρμόζονται αυστηρά τα μέτρα υγειονομικής προστασίας λόγω covid-19- και ήδη έχουν μεταφερθεί εκεί όποιοι συμπολίτες μας βρέθηκαν σε  ανάγκη θερμαινόμενου καταλύματος.

Για οποιοδήποτε σχετικό ζήτημα μπορείτε  να καλείτε τις  υπηρεσίες του  Δήμου μας, ώστε να παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια σε όποιον συμπολίτη μας έχει ανάγκη:

Πολιτική Προστασία Δήμου Καλλιθέας: 210.9417000 όλο το 24ωρο

Δημαρχείο Καλλιθέας: 213.2070300 όλο το 24ωρο

Α΄ Κ.Α.Π.Η. τηλ:210.9581110 όλο το 24ωρο

Τμήμα Υγείας & Κοιν. Προστασίας (8.00 π.μ – 16.00 καθημερινά εκτός Σαββάτο & Κυριακή),

τηλ: 210 9532712, 210 9532715

 

Δείτε εδώ  οδηγίες από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, για τις ημέρες με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες:

https://www.civilprotection.gr/el/simantika-themata/oi-hionoptoseis-o-ishyros-pagetos-kai-oi-thyellodeis-anemoi-tha-epireasoyn-ti-hora

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα