Έκρηξη κρουσμάτων στον Δήμο Ελασσόνας – Τήρηση των μέτρων ζητά ο Δήμαρχος – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελασσόνα, καθώς τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται συνεχώς.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που προέκυψαν από την εξέταση συμπτωματικών ατόμων στο Κέντρο Υγείας σε σύνολο 64 δειγμάτων που ελήφθησαν βρέθηκαν 35 θετικά. Ειδικότερα, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου βρέθηκαν θετικά εννιά από τα 12 δείγματα, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου δύο από τα 13 δείγματα, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 16 από τα 23 δείγματα και το Σαββατοκύριακο – Δευτέρα (28-30 Νοεμβρίου) οκτώ από τα 16 δείγματα.

Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Δήμαρχος Ελασσόνας, Νίκος Γάτσας, παραθέτει τα στοιχεία και ζητά από τους δημότες τους την πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά της νόσου. «Τηρούμε αυστηρά τα μέτρα αυτοπροστασίας και φροντίζουμε τους ανθρώπους γύρω μας με τη χρήση μάσκας και την τήρηση των αποστάσεων» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Ενημέρωση για τον αριθμό των κρουσμάτων μετά από δειγματοληψία μοριακού ελέγχου στο Κ.Υ. Ελασσόνας (25/11/2020 – 30/11/2020). Μετά από επικοινωνία που είχα με το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας σας ενημερώνω ότι τις τελευταίες 5 ημέρες ελήφθησαν 64 δείγματα από τα οποία βρέθηκαν 35 θετικά στον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 25/11 ευρέθησαν θετικά 9 από τα 12 δείγματα, την Πέμπτη 26/11 ευρέθησαν θετικά 2 από τα 13 δείγματα, την Παρασκευή 27/11 ευρέθησαν θετικά 16 από τα 23 δείγματα, Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα 28-29-30/11 ευρέθησαν θετικά 8 από τα 16 δείγματα. Τηρούμε αυστηρά τα μέτρα αυτοπροστασίας και φροντίζουμε τους ανθρώπους γύρω μας με τη χρήση μάσκας και την τήρηση των αποστάσεων. #ΜένουμεΣπίτι #ΜένουμεΑσφαλείς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Ελασσόνας: Βλάβη σε κεντρικό αγωγό στην Κοινότητα Τσαριτσάνης

Δήμος Ελασσόνας: Ενεργειακή Αναβάθμιση στο Δημοτικό Κατάστημα Γιαννωτών

Δήμος Ελασσόνας: Ενεργειακή Αναβάθμιση στο Δημοτικό Κατάστημα Καλλιθέας

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα