«Έκοψαν» τον πρόεδρο των περιπτερούχων επειδή κατέκρινε τα μέτρα της Κυβέρνησης; (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Περιπτερούχων Θοδωρής Μάλλιος βγήκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA να μιλήσει για τα νέα μέτρα που αφορούν τα περίπτερα, τα οποία κλείνουν πλέον από τις 12 ως τις 5  το πρωί στην Αττική και σε άλλες επιβαρυμένες περιοχές.

Ο κ..Μάλλιος χαρακτήρισε «ανήκουστα» τα μέτρα και τόνισε: «Στοχοποιήσαμε τις πλατείες, κυνηγάμε την πλατεία Βαρνάβα και λέγαμε ιστορίες. Και τα Μέσα διαμόρφωσαν μια κατάσταση. Αστεία πράγματα, άκρα γελοιότητα… Επικρατεί ο απόλυτος παραλογισμός».

Στις επισημάνσεις της δημοσιογράφου ότι «όλοι είδαμε τις εικόνες συνωστισμού», ο κ.Μάλλιος ανταπάντησε: «Που τις βρήκατε τις εικόνες; Οι δημοσιογράφοι έχουν μαζευτεί στην πλατεία Βαρνάβα και οι αστυνομικοί, δεν χωράει πολίτης τόσο μικρούλα που είναι».

Αναφερόμενος στην Κυβέρνηση ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Περιπτερούχων είπε με έμφαση «ας κοιτάξουν να ανακτήσουν τη χαμένη τους εμπιστοσύνη, τώρα που ήρθε ο λύκος δεν τους ακούει κανένας». Η παρουσιάστρια προσπάθησε να τον διακόψει με το πρόσχημα της αλλαγής θέματος στο δελτίο και αφού αυτό δεν κατέστη δυνατό, η σύνδεση σταμάτησε.

Ήταν όντως λόγω χρόνου; Ήταν για κάποιον άλλο λόγο; Ποιος ξέρει…

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα