Έκκληση προς τους αιμοδότες, λόγω ελλείψεων σε αίμα στη Θεσσαλονίκη

Μοιραστειτε το

Πρόβλημα εξυπηρέτησης των αναγκών των ασθενών που χρειάζονται μετάγγιση παρουσιάζεται στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, λόγω μείωσης του αριθμού των αιμοδοτών κατά τις ημέρες των εορτών. Η Αιμοδοσία του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ κάνει έκκληση προς τους αιμοδότες, επισημαίνοντας ότι η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής και δεν κινδυνεύουν να μολυνθούν με κορονοϊό.

«Όσο πλησιάζουμε στις γιορτές, τόσο μειώνεται ο αριθμός αιμοληψιών, όχι μόνο στην Αιμοδοσία του ΑΧΕΠΑ, σε όλες τις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας. Υπάρχει λοιπόν τεράστιο πρόβλημα εξυπηρέτησης των αναγκών των ασθενών σε μετάγγιση», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

«Οι σύλλογοι εθελοντών δυστυχώς δεν μπόρεσαν να ικανοποιήσουν το αίτημά μας να προγραμματιστούν εξορμήσεις έως και τον Ιανουάριο. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε πολύ να έρχεστε ατομικά, έχοντας συνεννοηθεί πρώτα μαζί μας, έχοντας κλείσει δηλαδή ραντεβού, και μην φοβάστε τίποτα», επισημαίνει η Αιμοδοσία του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Εξηγεί ότι η πρόσβαση στην Αιμοδοσία του ΑΧΕΠΑ και σε κάθε Υπηρεσία Αιμοδοσίας, είναι απολύτως ασφαλής. «Μην φοβάστε τίποτα! Δεν κολλάει ο ιός από το πέρασμά σας στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου ούτε φυσικά και στην Αιμοδοσία μας».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...