Έκκληση για βοήθεια στη 15χρονη Ζωή που πάσχει από σπάνια πάθηση! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Σκληρή μάχη δίνει μια 15χρονη από την Κρήτη, η οποία βρίσκεται στην Ουάσινγκτον προκειμένου να υποβληθεί σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό και δύσκολο χειρουργείο. Το ανήλικο κορίτσι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς πάσχει εκ γενετής από μια σπάνια πάθηση.

Αυτές τις δύσκολες ώρες η οικογένειά της απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει, δεδομένου ότι για την επέμβαση απαιτούνται 20.000 ευρώ, ποσό που αδυνατούν να καλύψουν, καθώς έχουν προηγηθεί άλλα δύο χειρουργεία.

Η υποστήριξη

«Με μεγάλη χαρά παρατηρούμε τις τελευταίες μέρες την κινητοποίηση και την ανταπόκριση του κόσμου στον αγώνα που δίνουμε για τη Ζωή! Εναν αγώνα δύσκολο, που δίνει η Ζωή μας από τότε που γεννήθηκε για να κρατηθεί στη ζωή… Το πιο συγκινητικό όμως δεν είναι η υποστήριξη όλων όσοι μας γνωρίζουν και κάνουν το παν για τη μικρή μας, αλλά η υποστήριξη, το ενδιαφέρον και η αγάπη που δεχόμαστε από ανθρώπους άγνωστους, που νοιάζονται σαν να είναι δικοί μας άνθρωποι» γράφουν οι γονείς της 15χρονης σε μία ανάρτησή τους.

Οπως λένε, ένα «ευχαριστώ» είναι πολύ λίγο μπροστά σε όλη τη βοήθεια που τους προσφέρεται. «Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε, όμως με τις δικές σας ενέργειες μας δίνετε ελπίδα! Οταν φτάσουμε στον τελικό μας στόχο θα βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση! Μέχρι τότε, όμως, ο αγώνας μας συνεχίζεται… Και η παραμικρή βοήθεια για εμάς είναι τεράστια» καταλήγουν.

Στοιχεία κατάθεσης

alpha bank: GR9401407010701002002029468

(Απαραίτητη αιτιολογία στην κατάθεση: Δωρεά από και το όνομά σας)

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα